18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Death Stranding: Κατεβάστε ASAP… ΔΩΡΕΑΝ στο Epic Games Store το έπος του Hideo Kojima!

    Μια ακόμη χρονιά φεύγει και το Epic Games Store έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τα “δώρα” του, καθώς τις τελευταίες μέρες δίνει και από ένα game δωρεάν. Τίτλοι όπως το Wolfenstein New Order ή το Metro Last Light Redux αποτελούν ορισμένα από τα games που έχουν δοθεί δωρεάν από τη δημοφιλή πλατφόρμα. Ωστόσο, μιας και έφτασαν τα Χριστούγεννα, οι υπεύθυνοι του Epic αποφάσισαν να κάνουν στην PC gaming community προσφέροντας το εντυπωσιακό Death Stranding, το οποίο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Hideo Kojima!

    Το Death Stranding αν και δίχασε αρκετούς (κοινό και game reviewers), παρόλα αυτά πρόκειται για ένα game που θυμίζει interactive ταινία, με ένα all-star cast και υψηλά production values. Tο Death Stranding εξελίσσεται σε έναν post-apocalyptic κόσμο, κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον όπου ο ανθρώπινος πολιτισμός όπως τον γνωρίζουμε μας έχει αφήσει… χρόνους. Οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Sam Porter Bridger (τον οποίο υποδύεται ο Norman Reedus), ο οποίος εκτελεί χρέη ενός ξεχωριστού… μεταφορέα. Φυσικά το φορτίο του δεν είναι συνηθισμένα δέματα, αλλά τα διάσπαρτα κομμάτια του Chiral Network, ενός είδους δικτύου που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο πνευματικός διάδοχος του Internet.

    Φυσικά, ο κόσμος στον οποίο θα πρέπει να παραδώσει ο Sam τα δέματα του δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας, καθώς η ανθρωπότητα είναι αναγκασμένη να ζει σε υπόγειες πόλεις γιατί τα πράγματα είναι… απείρως χειρότερα στην επιφάνεια. Μια άγνωστη σκοτεινή κατακλυσμιαία δύναμη έχει αφανίσει τη ζωή από τον πλανήτη μας, ενώ ένα είδος φαντασμάτων ονόματι BTs ρουφούν τη ζωή από κάθε έμβιο ον. Και σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, οι σταγόνες μιας περίεργης βροχής «γερνούν» οτιδήποτε αγγίξουν οι σταγόνες της. Ο δε Sam όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν είναι ένας απλός courier που ταξιδεύει στην γκρίζα και μελαγχολική αδειανή αμερικανική ενδοχώρα, καθώς όχι μόνο ξέρει το πώς να επιβιώνει αλλά παράλληλα δύναται να ανιχνεύει τα αόρατα BTs, με τη βοήθεια ενός εμβρύου (!), το οποίο είναι βρίσκεται προσαρτημένο στο στήθος του…

    Αυτή είναι μια μικρή περιγραφή για το τι θα συναντήσετε στο Death Stranding και επειδή δεν θα είναι για πολύ ώρα ακόμη διαθέσιμο (μπορείτε να το κατεβάσετε μέχρι τις 26/12 στις 18:00 όπου και θα το αντικαταστήσει ένα νέο free game), δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ και… καλό gaming!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles