11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Death Stranding: Στις 2 Ιουνίου του 2020 κυκλοφορεί στα PC!

    Το Death Stranding ήταν σίγουρα ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα games που είδαμε ποτέ! Το τελευταίο project του ξεχωριστού Hideo Kojima σίγουρα το συντρόφευαν πολλές περγαμηνές και υψηλά production values, τα οποία έκαναν πολλούς gamers να το θεωρήσουν ως ένα από τα καλύτερα games όλων των εποχών. Ωστόσο, υπήρξε και μία πολύ μεγάλη μερίδα της gaming community, η οποία δεν πείστηκε και ιδιαίτερα και αυτό γιατί το gameplay του Death Stranding όπως και να το κάνουμε ήταν λιγάκι… περίεργο, θυμίζοντας περισσότερο ένα είδος walking simulation.

    Ως γνωστόν, το Death Stranding ήταν αποκλειστικό προνόμιο των gamers του PlayStation 4, παρόλα αυτά τώρα και οι PC gamers θα μπορούν να εξερευνήσουν τον περίεργο κόσμο που οραματίστηκε ο Hideo Kojima, καθώς όπως έγινε γνωστό η PC edition του Death Stranding πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2020! H PC version του πετυχημένου τίτλου θα έρθει με μπόλικο extra content και features, περιλαμβάνοντας ένα Photo Mode, Ultra-Wide monitor support και καλύτερο frame rate, εμπλουτίζοντας την εμπειρία που προσφέρει στους PC gamers. Και δεν είναι μόνο αυτές οι ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς οι δημιουργοί του Death Stranding υπόσχονται επιπρόσθετο content από το… εμβληματικό Half-Life της Valve! Όχι κι άσχημα λοιπόν για την PC Master race, η οποία από τον προσεχή Ιούνιο θα μπορεί να δοκιμάσει ένα από τα πιο ξεχωριστά games των τελευταίων ετών!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles