13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Decentralized Nicosia Chapter: Διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Introduction to Decentralized Finance, DAOs and Tokenization of Assets»

    Δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση και την κερματοποίηση περιουσιακών στοιχείων, η κοινότητα Decentralized Nicosia Chapter διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00, στο χώρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας,  εκπαιδευτική παρουσίαση με τίτλο «Introduction to Decentralized Finance, DAOs and Tokenization of Assets».

    Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι εισηγητές όπως η κα. Yael Tamar CMO & Partner at SolidBlock (μέσω τηλεδιάσκεψης), κ. Μενέλαος Κεσίσογλου (Junior Associate, Στέλιος Αμερικάνος & Συνεργάτες LLC), κ. Γιώργος  Αγαθαγγέλου (CMO Block.co, Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Grant Thornton Blockchain Κύπρου, Αντιπρόεδρος Decentralized Nicosia Chapter), και ο κ. Patrick Makedonas (Υπεύθυνος Έργου D-Core).

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί επίσης ανοιχτός διάλογος και ερωτοαπαντήσεις επί του θέματος, με την υποστήριξη εκπροσώπων του Cyprus Blockchain Association και του ειδικού σε θέματα νεοφυών επιχειρήσων Pani Pieri.

    Το Decentralized Nicosia Chapter, συνεκτιμώντας το γεγονός ότι η κοινότητα του αποτελείται από άτομα που συνειδητοποιούν τις ανατρεπτικές δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain και επιθυμούν να αποκτήσουν περαιτέρω γνώση αλλά και να συμβάλουν στην αξιοποίηση της, συνεχίζει να εστιάζεται στη διάδοση της ευαισθητοποίησης, των πρόσφατων εξελίξεων και της τεχνογνωσίας στα μέλη του και στην ευρύτερη κοινότητα σε σχέση με την τεχνολογία Blockchain και DLT.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα. Σημειώνεται επίσης ότι η συμμέτοχη στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

    Εγγραφές για την εκδήλωση μέσω του meetup.com

    https://www.meetup.com/Decentralized-Cyprus-Meetups/events/267901877/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles