18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Δεδομένο το Batman 2! Πότε αναμένεται το sequel στους κινηματογράφους;

    Η νέα ταινία The Batman επιτέλους έφτασε στους κινηματογράφους μετά από αρκετή αναμονή και πολλές αναβολές λόγω του κορονοϊού. Το πρώτο trailer του Batman το είδαμε στο DC FanDome τον Αύγουστο του 2020. Δύο χρόνια μετά, ήρθε η ώρα για τους fans να παρακολουθήσουν την εκδοχή του Μπρους Γουέιν που θα αποκαλύψει στη μεγάλη οθόνη ο Robert Pattinson.

    Κι ενώ καλά καλά η νέα ταινία δε βγήκε στους κινηματογράφους, έχουμε ήδη το πράσινο «φως» για το The Batman 2. Το sequel είναι δεδομένο, αφού η ταινία θεωρείται εκ των προτέρων εισπρακτική επιτυχία.

    Η είδηση αυτή επιβεβαιώνεται και από τον παραγωγό της ταινίας Dylan Clark, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Σκοτεινός Ιππότης του Robert Pattinson θα επιστρέψει στο μέλλον. Το sequel βρίσκεται ήδη στα “σκαριά”. Το ερώτημα είναι το εξής: Πότε να περιμένουμε το Batman 2; Σύμφωνα με τον Clark, το δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία αναμένεται να είναι έτοιμο σε λιγότερο από 5 χρόνια, δηλαδή θα βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2027.

    Διαβάστε επίσης:

    Welcome To Eden: Το πάρτι γίνεται εφιάλτης στην επερχόμενη σειρά του Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles