24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε πώς η Microsoft θα μειώσει 50% τις διαστάσεις του jack 3.5mm!

    Ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι κατασκευαστές εγκαταλείπουν τη θύρα ακουστικών 3.5 mm είναι ότι καταλαμβάνει αρκετό χώρο στις συσκευές. Όμως, η Microsoft φαίνεται ότι έχει τον τρόπο να μειώσει το χώρο αυτό και να επιτρέψει την ύπαρξή της σε μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα επόμενα χρόνια.

    jack-3-5mm

    Η αμερικανική εταιρεία προέβη στην κατοχύρωση πατέντας για μια επεκτεινόμενη υποδοχή του βύσματος. Η όλη ιδέα πίσω από αυτό το concept είναι ότι, αντί να τοποθετηθεί ένα ολόκληρο βύσμα 3,5 χιλιοστών στη θύρα, αυτή θα είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει μόνο ένα μέρος του βύσματος. Σκεφθείτε το σαν μια τσέπη παντελονιού.

    Τρεις τρόποι προτείνονται για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό, συμπεριλαμβανομένου ενός που χρησιμοποιεί μια μαλακή μεμβράνη, ενός άλλου που διαθέτει λίγο πιο άκαμπτο υλικό το οποίο όμως θα μπορεί να επεκταθεί και ενός τρίτου, που δείχνουν και τις δυο πλευρές της θύρας να τεντώνουν για να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για το βύσμα. Να σημειωθεί, ότι μόνο η μια πλευρά θα διαθέτει ηλεκτρικά σημεία επαφής για να συνδεθεί με το βύσμα.

    Αν και φαίνεται σαν μια λύση, μένει να φανεί αν κάποια εταιρεία επιλέξει να το ενσωματώσει. Μην ξεχνάτε ότι η Microsoft έχει εγκαταλείψει την αγορά προς το παρόν, επομένως είναι απίθανο αυτό να συμβεί σύντομα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles