19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε πως ο Benedict Cumberbatch υποδύθηκε τον Smaug

    Ερωτευμένοι, δολοφόνοι, προβληματικοί, αστυνομικοί… Αυτοί είναι ελάχιστοι από τους ρόλους μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος ηθοποιός στη διάρκεια της καριέρας του. Το να “υποδυθείς” έναν δράκο σίγουρα δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα και οπωσδήποτε δεν είναι μία από τις πιο εύκολες αποστολές. Ειδικά εάν θέλεις να κάνεις  πολύ καλά την δουλειά σου. Ο Benedict Cumberbatch δεν στάθηκε απλώς μέσα σ’ ένα booth και άφησε την βρετανική του προφορά να αναλάβει τα υπόλοιπα όσο αφορά το “ρόλο” του Smaug.

    smaug

    Στο παρακάτω clip που περιλαμβάνεται στην extended edition του The Hobbit: The Desolation of Smaug (κυκλοφορεί σε DVD και Blu-ray στις 3 Νοεμβρίου), μπορεί να δει κανείς πως ο διάσημος ηθοποιός έπαιξε το τέρας που μένει στο Lonely Mountain και κατατρομάζει όποιον θέλει να πλησιάσει. Έστω κι αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα είναι ενδεικτικά για το πως προσέγγισε αυτή την πρόκληση ο Βρετανός ηθοποιός.
    Φυσικά ο Smaug θα επιστρέψει μία ακόμα φορά στην τελική προσθήκη της Hobbit τριλογίας, το The Battle of the Five Armies, που αναμένεται στις 12 Δεκεμβρίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=oqKhVMk8v1k

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles