13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε set photos από τα γυρίσματα του Uncharted, με τον Tom Holland στο ρόλο του Nathan Drake!

    Ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι το εξαιρετικά πετυχημένο Uncharted, θα έπαιρνε κάποια στιγμή το δρόμο της μεγάλης οθόνης του κινηματογράφου και παρά τις δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να φτάσει στο στάδιο της παραγωγής, το ευχάριστο είναι ότι πλέον αποτελεί μια πραγματικότητα. Εάν ανήκετε στους fans της γνωστής σειράς video games, ήδη θα γνωρίζετε ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Nathan Drake θα υποδυθεί ο Tom Holland (ο γνωστός σε όλους μας Spider-Man), ο οποίος αναμένεται να παίξει τον δημοφιλή ήρωα σε μια πιο νεαρή ηλικία.

    Το γεγονός ότι το εν λόγω project βρίσκεται υπό ανάπτυξη είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο, από τη στιγμή που για να δοθεί η εκκίνηση της παραγωγής έπρεπε να περάσουν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… δέκα ολόκληρα χρόνια! Μάλιστα, η σκηνοθετική καρέκλα άλλαξε 6 φόρες, με τον Ruben Fleischer να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να δώσει πνοή στην ταινία τον περασμένο Φεβρουάριο. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν… επέμβει ακόμη περισσότερο η πανδημία του COVID-19, η ταινία Uncharted θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου του 2021. Πραγματικά… ανυπομονούμε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles