22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τα 5 πρώτα teasers του Ghost in the Shell!

    H Paramount μας δίνει μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο live-action Ghost in the Shell, το πολυαναμενόμενο project που παίρνει τη φουτουριστική ιαπωνική κουλτούρα του διάσημου ομώνυμου manga των ’80s και την περνάει στη μεγάλη οθόνη προς μεγάλη χαρά των fans. To στούντιο κυκλοφόρησε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε (!) teasers από το φιλμ όπου ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία της Scarlett Johansson αλλά και τα τρομερά στυλάτα σετ.

    ghost-in-the-shell

    Τα γυρίσματα που έγιναν στη Νέα Ζηλανδία έχουν ολοκληρωθεί και πλέον η ταινία είναι στην post-production φάση της. Το story της ξετυλίγει την ιστορία της Major (Johansson), μία cyborg αστυνομικό και την task force της, την Section 9, που κυνηγάνε cyber κακοποιούς και hackers. Αυτή τη φορά πρέπει να αντιμετωπίσουν μία μεγαλύτερη απειλή, ένα εχθρό που θέλει να σαμποτάρει την ρομποτική τεχνολογία της Hanka Robotic.
    O τρομερός Takeshi Kitano υποδύεται τον αρχηγό της Section 9, ενώ στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους Michael PittPilou AsbækJuliette Binoche, Kaori Momoi, Chin HanDanusia SamalYutaka Izumihara και Tuwanda Manyimo. Το live-action φιλμ είναι βασισμένο στο original manga, με τα comics να έχουν κατά καιρούς δώσει υλικό και σε animated films όπως το κλασικό ομώνυμο φιλμ του 1995, πολλές τηλεοπτικές anime TV σειρές αλλά και video games. H ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 31 Μαρτίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles