21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε τα leaked renders του Huawei P50 Pro! Με φουτουριστικό design που ξεχωρίζει!

    Η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι το P50 και είμαστε βέβαιοι ότι το camera setup του θα απογειώνει τις mobile φωτογραφίες των χρηστών του. Ωστόσο, η Huawei όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται μόνο να εστιάσει στο υψηλό performance και στις κάμερες, αλλά και στον σχεδιασμό του. Και εάν κρίνουμε από τα renders που έγιναν πρόσφατα leak, μέσω του γνωστού @OnLeaks, το P50 Pro θα κλέψει πολλές καρδιές με το φουτουριστικό και sleek design του.

    Ρίχνοντας μια ματιά στα renders, το βλέμμα αμέσως πέφτει όχι μόνο στις εξαιρετικά κομψές και λεπτές γραμμές, αλλά και στις κυκλικές περιοχές στο πίσω μέρος, όπου εκεί θα «φιλοξενούνται» οι camera sensors της επόμενης ναυαρχίδας της Huawei. Εάν κρίνουμε λοιπόν από το μέγεθος τους (και χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι το επιβεβαιωμένο) για μια ακόμη φορά η κινεζική εταιρεία φαίνεται να έχει στα σκαριά κάτι πολύ δυνατό (οι φήμες την θέλουν να χρησιμοποιεί τον πανίσχυρο IMX800 1” sensor (50MP) της Sony. Παράλληλα, μία από τις μεγάλες ιδιαιτερότητες του θα είναι ότι θα βασίζεται στο Homemade λειτουργικό σύστημα της Huawei, Harmony OS, για αυτό και αν μη τι άλλο θα αποτελεί μια πολύ σημαντική συσκευή. Πάντως, από άποψη design δείχνει να… σκίζει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles