23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τη «γυμνή αλήθεια» ενός iPhone 12, στο πρώτο αποκαλυπτικό teardown video!

    Ως είθισται, κάθε νέο iPhone που κυκλοφορεί στην αγορά αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις των φανατικών φίλων της mobile τεχνολογίας και αυτό είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό από τη στιγμή που οι συσκευές της Apple έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Έτσι λοιπόν, όσο περνούν οι μέρες μαθαίνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες για τα tech specs και της δυνατότητες του iPhone 12 και εάν κρίνουμε και από τις επιδόσεις του A14 Bionic SoC, η φετινή έκδοση της ναυαρχίδας της Apple συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Για αυτό καλά τα benchmarks, αλλά ένα teardown video είναι πολλές φορές ιδανικό για να εξερευνήσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια κάθε εκατοστό οποιασδήποτε νέας συσκευής.

    Στο πρώτο λοιπόν teardown video του νέου iPhone που μας έρχεται από την μακρινή Κίνα, μπορούμε να δούμε όλη την αγάπη και τη δουλειά που έχει ρίξει η Apple στην ανάπτυξη του νέου της smartphone. Πιο συγκεκριμένα, στο video που ακολουθεί μπορούμε να δούμε τον μηχανισμό για τη MagSafe φόρτιση, το ακριβές μέγεθος της μπαταρίας του, όπως επίσης και τον τύπο του 5G modem και τα camera modules που «φιλοξενούνται» στα ενδότερα. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα του προαναφερθέντος teardown, μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι το iPhone 12 βασίζεται σε μια μπαταρία με χωρητικότητα στα 2815mAh, το 5G modem του είναι κατασκευασμένο από την Qualcomm (Χ55), ενώ το OLED display panel του είναι αρκετά πιο λεπτό σε σχέση μετα προηγούμενα μοντέλα. Για να μην σας κρατάμε όμως άλλο σε αγωνία, δείτε το video που ακολουθεί με την ομάδα Black Mob να κάνει φύλλο και φτερό τη νέα ναυαρχίδα της Apple…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles