21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε την οντισιόν της Daisy Ridley για το Star Wars: The Force Awakens

    Το Star Wars: The Force Awakens θα είναι διαθέσιμο για digital download την 1η Απριλίου, πριν καταφθάσει σε Blu-ray και DVD στις 5 Απριλίου. Αυτό σημαίνει πως πολλά μικρά μικρά καλούδια, που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τα παραπάνω format, θα καταφθάνουν αριστέρα και δεξιά. Για παράδειγμα η ταινία θα έχει πακέτο ένα μεγάλης διάρκειας ντοκιμαντέρ που θα μιλάει για το sequel, την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου που έκανε το καστ και φυσικά πολλές κομμένες σκηνές. Ένα από τα συγκεκριμένα featurettes λοιπόν μας αποκάλυψε την οντισιόν που έκανε η Daisy Ridley για να πάρει το ρόλο. Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή όπως παραδέχθηκε ο J.J. Abrams αφού η νεαρή ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ουσιαστικά έπεισε τον σκηνοθέτη πως ήταν η κατάλληλη επιλογή.

    forceawakens-ridley-screentest

    H παραγωγή έψαχνε πάρα πολύ καιρό μία νεαρή ηθοποιό με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να ερμηνεύσει το ρόλο της Rey. Έπρεπε να δείχνει εύθραυστη αλλά την ίδια στιγμή δυναμική. ‘Αβγαλτη, αλλά με τσαγανό και με το θάρρος της ηλικίας της να την χαρακτηρίζει. Όταν πήγε η Ridley στην οντισιόν, έπρεπε να παίξει την σκηνή όπου ο Kylo Ren την ανακρίνει αφού την έχει πιάσει αιχμάλωτη, το σημείο εκείνο που χρησιμοποιεί την Δύναμη για να μπει στο μυαλό της και να βρει που κρύβεται ο Luke Skywalker.
    Όπως λέει ο J.J. Abrams ήταν τόσο δυνατή η ερμηνεία της που ξαφνιάστηκε. Αφού διέκοψαν για λίγο της ζήτησε να επαναλάβουν την σκηνή και εκείνη το έκανε με την ίδια ακριβώς ένταση. Δείτε και μόνοι σας το clip και θα καταλάβετε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles