22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το άκρως συγκινητικό tribute της Marvel για τον αδικοχαμένο Chadwick Boseman

    Η είδηση του θανάτου του Chadwick Boseman, σε ηλικία μόλις 43 ετών, ήταν ένα γεγονός που σόκαρε όλη την υφήλιο. Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι η ανάρτηση της είδησης του θανάτου του, έσπασε κάθρε προηγούμενο ρεκόρ σε “likes” στο Twitter. Ο αγαπημένος «Black Panther» μπορεί να ξεκίνησε το αιώνιο ταξίδι του στους ουρανούς, ωστόσο η κληρονομιά που αφήνει πίσω του είναι τεράστια, καθώς στις συνειδήσεις όλων των fans της Marvel θα είναι πάντα ο δίκαιος Βασιλιάς Τ’ Challa της Wakanda.

    Οι υπεύθυνοι της Marvel θέλοντας να αποτίσουν ένα ελάχιστο φόρο τιμής για τον εκλιπόντα ηθοποιό που λατρέψαμε στο ρόλο του Μαύρο Πάνθηρα, δημιούργησαν ένα σύντομο tribute video, στο οποίο παρουσιάζονται στιγμές και behind-the-scenes footage από τις ταινίες της Marvel στις οποίες πρωταγωνίστησε. Μάλιστα, οι συνεργάτες του και πολλά από τα αστέρια του super hero σύμπαντος της Marvel (Chris Evans, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr. κ.ά), μιλούν για τον Boseman με τα πιο θερμά λόγια εκθειάζοντας το μοναδικό ήθος, τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, αλλά και την ξεχωριστή προσήλωση που επέδειξε στον πετυχημένο ρόλο του Black Panther. Το εν λόγω tribute video ολοκληρώνεται με τη φράση: «You Will Always be our King» και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε 100%… Rest in Power Chadwick… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles