21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το Alpha 1 Pro ρομπότ της UBTech να χορεύει… Shakira!

    Το Hall 26 της IFA 2017 ήταν σχεδόν αφιερωμένο στη ρομποτική και μια από τις εταιρείες που ξεχώριζαν με το περίπτερό τους ήταν και η UBTECH. Αποτελεί μία εταιρεία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο δημιουργίας και προώθησης συστημάτων ρομποτικής. Τα έξυπνα ρομπότ της Ubtech  προσφέρουν ψυχαγωγία και διασκέδαση ενώ παράλληλα εισάγουν το χρήστη στον κόσμο των θετικών επιστημών και της μηχανικής μέσω της προηγμένης σειράς Jimu Robots.

    Τα βλέμματα των επισκεπτών μαγνήτιζε το ζευγάρι των δύο Alpha 1 Pro που… χόρευαν απόλυτα συγχρονισμένα! Εμείς τα πετύχαμε σε ρυθμούς… Shakira και ήταν σίγουρα ένα θέαμα που δεν βλέπεις κάθε μέρα. Ωστόσο, τα robots της UBTECH δε στοχεύουν μόνο στη διασκέδαση. Στο περίπτερό της είδαμε επίσης 3 μεγάλους ρομποτικούς “βοηθούς” Cruzr που στο μέλλον ίσως βρίσκονται σε κάθε σπίτι, αλλά και τα προϊόντα της οικογένειας JIMU, σετ συναρμολόγησης robot που μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνοι ή με τα παιδιά σας και να τα εισάγετε, έτσι, σε ένα νέο κόσμο!

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος της UBTECH στην Ελλάδα είναι η Nexion

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles