21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το απίστευτα βάναυσο test αντοχής σε ένα… Galaxy Note20 Ultra (video)!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το πανίσχυρο Samsung Galaxy Note20 Ultra πρόκειται για μία ξεχωριστή συσκευή, όπου ο χρήστης θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ωστόσο, ο χρήστης πληρώνει αν μη τι άλλο… μια συσκευή «επένδυση», η οποία θα τον συντροφεύει για 2 χρόνια το λιγότερο. Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε το να πραγματοποιεί κάποιος test αντοχής σε μια ναυαρχίδα της Samsung  που στοιχίζει κοντά στα 1300 ευρώ είναι ένα… θέαμα για γερά στομάχια. Παρόλα αυτά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος, JerryRigEverything δεν «μασάει» και αποφάσισε να τεστάρει για μια ακόμη φορά της αντοχή μιας ναυαρχίδας της Samsung.

    Το crash test που θα δείτε στο video που ακολουθεί είναι  βέβαιο ότι θα κάνει την… ψύχη σας να πονέσει, παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά χρήσιμο, καθώς μας βοηθάει να διαπιστώσουμε τα επίπεδα αντοχής του νέου Note. Σε αυτό το βασανιστικό test ο γνωστός YouTuber δοκίμασε και το Gorilla Glass Victus της Corning, γρατσουνίζοντας την οθόνη της συσκευής (άντεξε όπως θα δείτε μέχρι το 6ο επίπεδο), ενώ παράλληλα το ευχάριστο νέο είναι ότι το Note20 Ultra δεν λύγισε ύστερα από έντονη πίεση, αποδεικνύοντας ότι η κορεατική εταιρεία έχει κάνει εξαιρετικά καλή δουλειά στον τομέα της ανθεκτικότητας. To μόνο ζήτημα που προέκυψε ήταν όταν ήρθε σε επαφή με τις σαδιστικές διαθέσεις ενός… αναπτήρα. Για περισσότερες λεπτομέρεις όμως πατήστε το play στο video που ακολουθεί, αν και εμείς σας προειδοποιούμε… ενδέχεται να πονέσετε από το θέαμα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles