17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το απίθανο launch trailer του Ghostwire: Tokyo και… ετοιμαστείτε να τρομάξετε!

    Στο χθεσινό livestream του State of Play, η Tango Gameworks αποκάλυψε το συναρπαστικό νέο τρέιλερ για το GhostwireTokyo, ένα συναρπαστικό Preview της μυστικιστικής δράσης και του συναρπαστικού κόσμου που θα μπορέσουν να εξερευνήσουν οι παίκτες όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC στις 25 Μαρτίου 2022.

    Το GhostwireTokyo είναι ένα action-adventure παιχνίδι που προκαλεί τους παίκτες να εκπαιδευτούν στις πανίσχυρες ικανότητες του Ethereal Weaving, ενώ παράλληλα προσπαθούν να νικήσουν τον απειλητικό Hannya και τους οπαδούς του, τους Visitors, που έχουν εισβάλει στο Τόκιο. Αυτές οι υπερφυσικές οντότητες περιπλανώνται στον εκπληκτικό κόσμο του Ghostwire, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που αποτελεί ένα ερωτικό γράμμα στο Τόκιο, τις ιδιαιτερότητες και τα μυστικά του.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι oι παίκτες που θα προ-παραγγείλουν ψηφιακά την Deluxe Edition του GhostwireTokyo από το PlayStation Store θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι στις 22 Μαρτίου 2022. Θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση στα Streetwear Outfit Pack, Shinobi Outfit και το Kunai Weapon. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε για να το πιάσουμε στα χέρια μας! Μέχρι τότε όμως δεν μπορούμε παρά να βάζουμε το launch trailer του στο… repeat!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles