12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το απίθανο PC modded case που είναι εμπνευσμένο από τον… Robocop!

    Εντάξει όταν οι PC case modders έχουν τρελά κέφια μπορούν να δημιουργήσουν μικρά αριστουργήματα, τα οποία μπορούν να σε αφήσουν… άφωνο! Πρόσφατα, ο Jesse Tiongson, ένας ειδικός πάνω στην τέχνη του “case modding” αποφάσισε να τιμήσει τον αγαπημένο ήρωα των παιδικών του χρόνων, Robocop, κατασκευάζοντας ένα customized modded case (στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού για customized cases από την Thermaltake), το οποίο είναι ουσιαστικά ένας μικρός φόρος τιμής στον αγαπημένο ρομποτικό αστυνομικό.

    Το εν λόγω case είναι όλα τα λεφτά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν! Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε o ίδιος στο μυαλό του εκτός από το Robocop είχε άλλες δύο σκέψεις που ίσως θα ήθελε να υλοποιήσει (Pyramid και Thundercats). Ωστόσο, όταν αντίκρυσε την motherboard της ASRock X570 Steel Legend, τότε δεν του πήρε και πολύ για να καταλήξει στη λύση του Robocop, καθώς ταίριαζε καλύτερα με το χρώμα και την συνολική αισθητική του project που είχε βάλει στο νου του. Στο ξεχωριστό build του, ο Jesse Tiongson έχει χρησιμοποιήσει έναν επεξεργαστή: AMD Ryzen 5 3400G, μία GPU Zotac Gaming RTX 2070 AMP Extreme και μία υδρόψυξη Thermaltake WaterRAM για τις μνήμες RAM.

    Αναμφίβολα, το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα αξίζει τις άπειρες ώρες που χρειάστηκε ο έμπειρος case modder να αφιερώσει για την ολοκλήρωση του…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles