24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το αριστουργηματικό πρώτο trailer του Far Cry 5!

    To Far Cry είναι ένα πραγματικά “ιστορικό” franchise που από το 2004 που κυκλοφόρησε το πρώτο game της σειράς, γνώρισε καθολική αποδοχή από την gaming community. Μετά λοιπόν από το Far Cry Primal, το ξεχωριστό spin-off που μας ταξίδευε στην προϊστορική εποχή, το πέμπτο Far Cry επιστρέφει στο σήμερα, ταξιδεύοντας τους gamers στην ειδυλλιακή Montana των H.Π.Α και αυτή τη φορά στόχος των developers είναι να μεταδώσουν στους gamers την πιο εναλλακτική και διαφορετική εμπειρία που είχαν ποτέ στον κόσμο του Far Cry!

    Far Cry 5 (1)

    Τα γεγονότα του Far Cry 5 ξετυλίγονται στην Hope County, η οποία καλύπτεται από πυκνά δάση, μικρές παραδοσιακές αμερικανικές κωμοπόλεις, τεράστια βοσκοτόπια και βραχώδη όρη. Σε αυτό το setting βλέπουμε την επιρροή που ασκεί στην ευρύτερη περιοχή μία παραθρησκευτική οργάνωση, όπου είναι εμφανές ότι ο αρχηγός της δεν κηρύττει την αγάπη και την αλληλοκατανόηση ανάμεσα στους πιστούς. Σύμφωνα με το story του νέου κεφαλαίου στο Far Cry franchise, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο ενός σερίφη, ο οποίος καλείται να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τον Joseph, τον υπεύθυνο μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης (Eden’s Gate) που στρατολογεί δεκάδες φανατικούς πιστούς και που όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι και το καλύτερο παιδί στον κόσμο.

    Far Cry 5 2 xc

    Φυσικά ο ήρωας σας δεν θα είναι μόνος του, καθώς θα έχει στο πλευρό του ορισμένους NPCs οι οποίοι όχι μόνο θα τον συντροφεύουν στο ταξίδι του (όπως για παράδειγμα είναι ο πάστορας Jerome και η Mary May), αλλά θα επιδρούν με καταλυτικό τρόπο στην εξέλιξη της ιστορίας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού, κάθε ένας εξ’ αυτών θα εξυπηρετεί τη δική του ατζέντα. Όπως έγινε γνωστό, η campaign θα μπορεί να παιχτεί και σε co-op mode, ενώ παράλληλα το παιχνίδι θα συνοδεύεται και από έναν map editor. Αυτό που αξίζει να τονίσουμε είναι ότι διατηρείται ο open-world προσανατολισμός, με τους gamers να είναι σε θέση να ελέγχουν μία σειρά από οχήματα, τα οποία περιλαμβάνουν muscle cars αλλά και αεροπλάνα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον χαρακτήρα μας ακόμη και να… ψαρεύει!

    Far Cry 5 (2)

    To Far Cry 5 είναι αν μη τι άλλο «ιδιαίτερο» και αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του θέματος του, που το κατατάσσει ανάμεσα στα πιο πρωτότυπα games που είδαμε τον τελευταίο καιρό. Το νέο «μέλος» στην οικογένεια των Far Cry games είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου του 2018 για PS4 (η έκδοση για τη κονσόλα της Sony θα διαθέτει exclusive content), Xbox One και PC και πραγματικά δείχνει φανταστικό και πολλά υποσχόμενο! Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε τα trailers που ακολουθούν και ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles