21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το εκπληκτικό main trailer του πολυαναμενόμενου Dunkirk (Δουνκέρκη)!

    O Christopher Nolan είναι ένας καταξιωμένος δημιουργός που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μας έχει δώσει στο παρελθόν τα εξαιρετικά Interstellar, Inception και την τριλογία του Dark Knight. Τώρα ο Nolan ετοιμάζει το Dunkirk (Δουνκέρκη) και κάτι μας λέει ότι θα έχουμε να κάνουμε με μία ακόμη ταινία του που θα βρει θέση στη βραδιά των Oscars.

    dunkirk-Movie

    To Dunkirk είναι μία πολεμική ταινία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (κυκλοφορεί στις 24/7), η οποία πραγματεύεται την προσπάθεια εκκένωσης του Γαλλικού λιμανιού της Δουνκέρκης τον Μάιο του 1940, όταν τα βρετανικά, Γαλλικά και Βελγικά στρατεύματα περικυκλώθηκαν από τις δυνάμεις του Άξονα. Βασισμένη σε ιστορικά στοιχεία, η ταινία θα παρουσιάζει το πως επιχείρησαν 400.000 άνδρες να περάσουν τη θάλασσα της Μάγχης και να φτάσουν απέναντι στις Βρετανικές ακτές. Το Dunkirk πρόκειται για μία ταινία ηρωισμού, αυταπάρνησης και αλτρουισμού που είναι εμφανές ότι θα εστιάζει στις προσωπικότητες και σε εκείνους τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, οι οποίοι εν μία νυκτί θα μεταμορφωθούν σε ήρωες. Οι σκοτεινοί τόνοι, η ξεχωριστή αισθητική του Nolan και οι καταπληκτικές ερμηνείες από ορισμένους από τους πιο καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς του Hollywood (στο cast περιλαμβάνονται οι Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy κ.ά) καθιστούν το Dunkirk ένα από τα πιο φιλόδοξα films της φετινής σεζόν. Εάν δεν έχετε πειστεί, δεν έχετε παρά να πατήσετε το play στο trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles