21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το καινοτόμο OPPO X 2021 Rollable Concept smartphone με οθόνη που μπορεί να επεκταθεί (video)

    Το μέλλον των panels των smartphones μας είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενo και, μετά τα foldables, φαίνεται πως θα δούμε στην αγορά και συσκευές με rollable display. Έχουμε δει ένα σχετικό concept από την LG και τώρα έρχεται η σειρά της OPPO που μας έδωσε μία πρώτη γεύση από τη δική της πρόταση, το OPPO X 2021.

    Είναι, προς το παρόν, σε concept μορφή και διαθέτει ένα flexible, rollable OLED panel, που, ουσιαστικά, μπορεί να επεκταθεί από τις 6,7 στις 7,4 ίντσες, αξιοποιώντας το σύστημα Roll Motor που έχει τοποθετήσει η OPPO. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ειδικό 2 σε 1 plate, που λειτουργεί ως υποστήριξη όταν η οθόνη συρρικνωθεί ή επεκταθεί. Επιπλέον, έχει προσθέσει μία ειδική προστασία, που ονομάζει Warp Track, για μεγαλύτερη αντοχή της οθόνης.

    Ο μηχανισμός κύλισης του νέου καινοτόμου μοντέλου της OPPO έχει αναπτυχθεί με ιδιαίτερη μελέτη, καθώς για την κατασκευή του έχουν κατατεθεί 12 ξεχωριστές πατέντες (ενώ 122 συνολικά αφορούν το συγκεκριμένο smartphone).

    Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και οι προδιαγραφές του OPPO X 2021 είναι προς το παρόν άγνωστες, όμως, η εταιρεία σημειώνει ότι η τεχνολογία θα φτάσει στους καταναλωτές “την κατάλληλη στιγμή”.

    Δείτε ένα promo video γι’ αυτό το προϊόν που βγαίνει από το μέλλον…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles