16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το κόστος επισκευής της οθόνης του iPhone X

    Οι προπαραγγελίες για το iPhone X έχουν πλέον ανοίξει και η τιμή του φθάνει τα 1.399 ευρώ στην Ελλάδα για την έκδοση με τα 256GB. Αν σκοπεύετε να αγοράσετε τη νέα συσκευή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η τιμή επισκευής της οθόνης των 5.8 ιντσών Super Retina θα είναι ιδιαίτερα υψηλή.

    iPhone-X

    Σύμφωνα με την Apple, μια απλή επιδιόρθωση της οθόνης του iPhone X θα κοστίσει 279 δολάρια, με την επιδιόρθωση ζημιών που εμπίπτουν σε λοιπές κατηγορίες (other damages) να εκτοξεύεται στα 579 δολάρια. Να το ξεκαθαρίσουμε όμως, ότι πρόκειται για ζημιές που δεν καλύπτονται από την standard εγγύηση ενός χρόνου της Apple.

    Οι τιμές επισκευής της οθόνης ισχύουν στις ακόλουθες περιπτώσεις σύμφωνα με την Apple:

    • Σε περίπτωση που καταστρέψεις την οθόνη τυχαία. Η τυχαία καταστροφή της οθόνης δεν καλύπτεται από την εγγύηση της Apple.
    • Η οθόνη του iPhone X σπάσει, ενώ βρίσκεται υπό εγγύηση και δεν έχεις κάλυψη AppleCare+.
    • Η οθόνη του iPhone X σταματήσει να λειτουργεί και δεν καλύπτεται από την εγγύηση της Apple, το νόμο ή το AppleCare+.
    • Το iPhone έχει πρόσθετες ζημιές, που δεν περιορίζονται μόνο στην οθόνη.

    Σε σύγκριση με τις τιμές που ισχύουν για τα άλλα μοντέλα του iPhone, η τιμή επισκευής της οθόνης του iPhone X είναι σημαντικά αυξημένη. Παραθέτουμε έναν σχετικό πίνακα:

    67168_1509206886-full

    Μπορείς να αποφύγεις αυτές τις τιμές αν επιλέξεις το Apple Care+, που κοστίζει 199 δολάρια για το iPhone X και επεκτείνει την εγγύηση στα δυο χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να επισκευάσεις την οθόνη έναντι του ποσού των $29 (μέχρι δυο φορές), ενώ το κόστος για λοιπές ζημιές αγγίζει τα $99.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles