17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τον άντρα που φόρεσε το… Apple Vision Pro στο γάμο του!

    Το Apple Vision Pro κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν ένα μήνα, γεγονός που προκάλεσε ενθουσιασμό στους fans της εταιρείας. Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα με το νέο headset έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν, αυτό δεν εμποδίζει τους χρήστες να φορούν το gadget των $3.500 κάθε φορά που βρίσκουν την ευκαιρία. Για παράδειγμα: Ένας άντρας φόρεσε το Vision Pro στο… γάμο του.

    Apple Vision Pro πάντα και… παντού

    Πιο αναλυτικά, ο software engineer Jacob Wright φόρεσε το headset κατά τη διάρκεια του γάμου του στις 10 Φεβρουαρίου, που πραγματοποιήθηκε στη Γιούτα των ΗΠΑ. Μην ανησυχείτε, ευτυχώς δεν το χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της τελετής — αλλά σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το φορούσε για να βγάλει φωτογραφίες μετά την τελετή και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Ο Wright ανέφερε στο SFGate ότι το “παιχνίδι” με τις νέες τεχνολογίες είναι το χόμπι του και απέκτησε το headset λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του από την Apple. Σε συνέντευξη στο Futurism, ο Wright ανέφερε ότι βάζει καθημερινά το Vision Pro στο σακίδιο του, για να το έχει πάντα μαζί του. Έτσι, όταν ξεκίνησε ο φωτογράφος του γάμου να τραβά φωτογραφίες, έτρεξε στο αυτοκίνητό του και το πήρε.

    Σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο X (πρώην Twitter), ο Wright φοράει το headset, κάνοντας κάτι που μόνο αυτός μπορεί να δει. Η νύφη, Cambree Wright, φαίνεται… εκπληκτική.

    Σημειώνεται ότι το Vision Pro, το οποίο ανακοίνωσε η Apple στο WWDC πέρυσι, σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στο spatial computing. Ελέγχεται κυρίως με τα χέρια, τα μάτια και τη φωνή, αν και μπορεί να συνδεθεί με ένα Magic Keyboard και ένα Trackpad για τις ανάγκες παραγωγικότητας ή ένα χειριστήριο όταν έρθει η ώρα ο χρήστης να χαλαρώσει και να παίξει παιχνίδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Simpsons το έκαναν ξανά! Το Apple Vision Pro σε επεισόδιο του 2016

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles