18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τον «εσωτερικό κόσμο» ενός Nubia Red Magic 5G σε ένα μοναδικό teardown video!

    To Nubia Red Magic 5G είναι ένα smartphone που έχει σαφή προσανατολισμό προς το κοινό των gamers. Με οθόνη 6,65 ιντσών FHD+ (2340×1080 pixels) τεχνολογίας AMOLED και refresh rate στα 144Hz, Snapdragon 865 SoC, μνήμη έως 16GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο, αναμφίβολα είναι εμφανές ότι είναι σχεδιασμένο για «υψηλές πτήσεις». Μάλιστα, ενσωματώνει ακόμη ένα νέο σύστημα ψύξης σε σχήμα “L” και υποστήριξη Active Liquid Cooling με Turbo Ε 3, που το διατηρεί έως και 200% περισσότερο δροσερό σε σχέση με τα υπόλοιπα RedMagic μοντέλα.

    Για αυτό και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό το να ρίξεις μια ματιά στον «εσωτερικό κόσμο» της συσκευής, σίγουρα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο teardown video λοιπόν που ακολουθεί μπορείτε να διαπιστώσετε με τα ματιά σας την ξεχωριστή αγάπη που έχει δώσει στη συσκευή της το σχεδιαστικό team της Nubia. Το βλέμμα θα σας κεντρίσει σίγουρα το unique σύστημα ψύξης που περιγράψαμε παραπάνω, το οποίο ουσιαστικά πρόκειται για μια πλάκα αλουμινίου, η οποία καλύπτει το motherboard και το back panel της συσκευής, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να εντοπίσετε και τα υπόλοιπα τμήματα όπως είναι για παράδειγμα ένα μίνι ανεμιστηράκι ψύξης. Δείτε την «γυμνή αλήθεια» του Red Magic 5G στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles