12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Dell και Alienware: Επανασχεδιασμένη οικογένεια προϊόντων Gaming, νέα σχεδίαση Alienware και συνεργασίες στο χώρο των esports.

    Στην έκθεση CES 2019, οι Dell και Alienware φέρνουν την καινοτομία στο προσκήνιο για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη αγορά του PC gaming, ελαφρά και οικονομικά συστήματα για ερασιτέχνες και επαγγελματίες gamers, συνεργασίες υψηλού κύρους με εταιρείες esports όπως η Team Liquid και η Riot Games – που θα καταστήσουν την gaming εμπειρία πιο ανταγωνιστική, εξατομικευμένη και προσβάσιμη.

    Παρουσιάζοντας μια νέα ιστορία: Alienware Legend

    Η Alienware, με γνώμονα το ήθος της στοχευμένης καινοτομίας, όρισε τη CES 2019 ως ορόσημο για το ντεμπούτο μιας εντελώς νέας σχεδιαστικής ταυτότητας, της Alienware Legend, μιας σχεδίασης η οποία θέτει ένα νέο επίπεδο υπεροχής για αυτό που οι gamers επιθυμούν περισσότερο – επιδόσεις και λειτουργικότητα. Η Alienware αξιολόγησε πολλαπλές ιδέες και επέλεξε αυτή που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο τολμηρή απόκλιση από την υπάρχουσα, αλλά και από την ομοιομορφία που επικρατεί στον κλάδο.

    Η σχεδίαση Alienware Legend παραμένει πιστή στις βασικές σχεδιαστικές αρχές του brand, διατηρώντας ιδέες από τις βαθιές ρίζες της στην κουλτούρα της επιστημονικής φαντασίας και των αρχικών βιομηχανικών σχεδίων της, στοιχεία που την διαφοροποιούν σε σχέση με τις υπόλοιπες σχεδιάσεις στον κλάδο. Η νέα σχεδίαση είναι βελτιστοποιημένη με καινοτομική θερμική τεχνολογία και τεχνολογία ψύξης για να επιτυγχάνει και να διατηρεί την ισχύ του overclocking, βελτιωμένο φωτισμό AlienFX, ιδιαίτερα λεπτά πλαίσια και έναν νέο σύνδεσμο με τρεις αρθρώσεις που μειώνει τις συνολικές διαστάσεις και ταυτόχρονα συντελεί σε ένα ανθεκτικότερο σύστημα. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω προσδίδει την απόλυτη gaming εμπειρία. Επίσης, η σχεδίαση Legend εισάγει δύο προαιρετικά διαφορετικά φινιρίσματα: Lunar Light και Dark Side of the Moon, δίνοντας έτσι στους gamers περισσότερους τρόπους να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

    Το Alienware Area-51m με το νέο Legend σχεδιασμό είναι το πιο ισχυρό gaming laptop παγκοσμίως με πολλαπλές πρωτιές

    DellCES2019_Alienware-Area-51m

    Το Alienware Area-51m, το πιο ισχυρό gaming laptop παγκοσμίως, είναι το πρώτο προϊόν που ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα Legend. Σχεδόν 20 χρόνια αφότου η Alienware λάνσαρε το πρώτο gaming laptop με αναβαθμιζόμενα γραφικά, αποκομίζοντας επαίνους και πολλά βραβεία για τις επιδόσεις του, η εταιρεία ανακοινώνει το δεύτερο notebook ναυαρχίδα με αναβαθμιζόμενα γραφικά και επεξεργαστές.

    Το επαναπροσδιορισμένο Area-51m είναι το πιο ισχυρό, αναβαθμιζόμενο gaming laptop που υπάρχει. Είναι το πρώτο και το μοναδικό laptop με 9ης γενιάς επεξεργαστές οχτώ πυρήνων, μνήμη RAM 64GB2, τεχνολογία ethernet 2.5Gbps, αναβαθμιζόμενα γραφικά και επεξεργαστές desktop και οθόνη 17 ιντσών 144Hz με λεπτό πλαίσιο. Το Area-51m επίσης ενσωματώνει καινοτομική τεχνολογία θερμικής απαγωγής και ψύξης, αυξημένες επιδόσεις κατά 50% και 32% μικρότερο όγκο από τον προκάτοχό του.

    Το νέο Area-51m, η νεότερη ναυαρχίδα στην φορητή εμπειρία gaming, διαθέτει μια σειρά απαραίτητων τεχνολογιών για το gaming, όπως η αναγνώριση βλέμματος Tobii και η πρόσφατη έκδοση του Alienware Command Center.

    Το Alienware m15 εστιάζει στη φορητότητα

    DellCES2019_Alienware-m15

    Η Alienware ανακοίνωσε πρόσφατα το m15, για gamers εν κινήσει που δίνουν προτεραιότητα στο βάρος και τη λεπτή σχεδίαση. Αρκετά ισχυρό για να διαχειριστεί παιχνίδια με γραφικά υψηλών απαιτήσεων, αλλά αρκετά φορητό για να μεταφέρεται, το βάρος του m15 ξεκινά από 2.15 kg.

    Οι επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel Core i5 και i7 με δυναμικό CPU overclocking, χάρη στην κορυφαία θερμική τεχνολογία Cryo-Tech Cooling, προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις. Οι καλύτεροι επεξεργαστές του κλάδου συνδυάζονται με GPUs NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series που προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά για gaming, όπως η δυνατότητα ray tracing σε πραγματικό χρόνο, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογίες programmable shading.

    Η Dell αναβαθμίζει τους φορητούς gaming υπολογιστές G Series

    DellCES2019_G7-17

    Για όσους αναζητούν ένα οικονομικό αλλά ισχυρό σύστημα gaming, η αναζήτηση τελείωσε: Η νέα σειρά G Series είναι εδώ. Οι φορητοί υπολογιστές G5 15 και G7 17 είναι επανασχεδιασμένοι για να προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις με πολυτελή χαρακτηριστικά σε ένα κομψό πλαίσιο.

    Οι λεπτότεροι μέχρι σήμερα φορητοί της σειράς G Series με λεπτά πλαίσια υψηλής αισθητικής, οι G5 και G7, ενσωματώνουν επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel CFL-H τεσσάρων και έξι πυρήνων και τα τελευταία γραφικά της NVIDIA για να βελτιστοποιήσουν απαιτητικούς AAA τίτλους παιχνιδιών και ευελιξία για καθημερινή χρήση. Εκτός από τον εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 144Hz και τις οθόνες G-SYNC, οι φορητοί υπολογιστές G5 και G7 διαθέτουν το Alienware Command Center και ένα πληκτρολόγιο με φωτισμό RGB 4 ζωνών με παραμετροποιήσιμο οπίσθιο φωτισμό για πρώτη φορά. Η έκδοση Dell G5 15 Special Edition διατίθεται και σε “Alpine White”, με ένα διαφανές πάνελ στο κάτω μέρος του συστήματος, το οποίο αναδεικνύει τους μπλε ανεμιστήρες του συστήματος ψύξης.

    Το Κέντρο Ελέγχου Alienware και η Arena App ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κοινότητας

    Η Alienware ξεχωρίζει για τη δέσμευσή της στην καινοτομία και σε όσους την εκτιμούν. Με βάση τα σχόλια της κοινότητάς της, προέβη σε παραπάνω από 30 αναβαθμίσεις στο περιβάλλον λογισμικού Alienware Command Center, τον κεντρικό κόμβο που επιτρέπει στους gamers να παραμετροποιήσουν όλες τις πτυχές της εμπειρίας τους, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος, του περιφερειακού φωτισμού, της διαχείρισης ενέργειας, του θερμικού ελέγχου, του overclocking, του ήχου και της οργάνωσης του περιεχομένου.

    Το Alienware Command Center πλέον προσφέρει GPU overclocking (και underclocking), επιτρέποντας στις αλλαγές να πραγματοποιηθούν σε επίπεδο συστήματος και να λειτουργήσουν μαζί με το overclocking του κύριου επεξεργαστή και της μνήμης, καθώς και με τη θερμική τεχνολογία. Οι βελτιώσεις αυτές στο περιβάλλον του χρήστη κάνουν τη χρήση του Alienware Command Center πιο εύκολη.

    Οι καλύτερες στιγμές (highlights) για την εφαρμογή Alienware Arena App στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν διαθεσιμότητα για κατέβασμα σε iOS & Android με αποκλειστικούς κωδικούς παιχνιδιών για την πλήρη έκδοση παιχνιδιών για PC. Με αυτή τη λειτουργία, οι gamers θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις για πρόσβαση σε περιορισμένους κωδικούς παιχνιδιών, κωδικούς beta και DLC από οπουδήποτε, άμεσα. Επιπρόσθετα θα έχουν πρόσβαση σε ημερήσια παιχνίδια με στόχο να κερδίσουν μέχρι και $1,000 σε ανταμοιβές πόντων DA ή Arena Reward από τις 8 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου.

    Η Alienware διπλασιάζει τα esports μέσω της συνεχόμενης επέκτασης της Team Liquid
    Στην περσινή CES, η Alienware και η Team Liquid ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης Alienware. Το κέντρο το οποίο βρίσκεται στο Λος Άντζελες λειτουργεί ως έδρα του γνωστού οργανισμού esports. Εκτός από την τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης, τις παροχές και το προσωπικό υποστήριξης που οι περισσότεροι θα περίμεναν από μια οργάνωση τέτοιου επιπέδου, η επαγγελματική ατμόσφαιρα και η ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής βοήθησαν πραγματικά στην περαιτέρω προώθηση των αθλητών της Team Liquid.

    Από το άνοιγμα του κέντρου τον Μάρτιο του 2018, η ομάδα του League of Legends έχει κερδίσει εγχώρια πρωταθλήματα και η ομάδα του Counter-Strike έχει εμφανιστεί και ολοκληρώσει περισσότερους από 10 μεγάλους τελικούς, ενώ η Team Liquid συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο κυρίαρχους και κερδοφόρους οργανισμούς esports παγκοσμίως. Η συνεργασία μεταξύ Alienware καιTeam Liquid έχει κάνει τη διαφορά στην ανάπτυξη και την επιτυχία αυτών των επαγγελματιών στη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου.

    Το 2019, η Alienware και η Team Liquid συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη με την έναρξη του δεύτερου κέντρου εκπαίδευσης Alienware στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Ένα κέντρο υψηλής τεχνολογίας που θα αποτελέσει μελλοντική έδρα και πρόσθετο κόμβο εκπαίδευσης για τους αθλητές της Team Liquid που αγωνίζονται σε όλον τον κόσμο.

    Επιπλέον, η Alienware και η Team Liquid θα ξεκινήσουν την πιο εκτενή συνεργασία για hardware στα esports που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα. Στο εξής, οι αθλητές της Team Liquid θα εκπαιδεύονται, θα διαγωνίζονται, θα μεταδίδουν ζωντανά και θα βοηθούν στην ανάπτυξη χρησιμοποιώντας το πλήρες χαρτοφυλάκιο των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών, των κορυφαίων οθονών, των ακουστικών gaming και των περιφερειακών Alienware. Η συνεργασία αυτή μεταξύ Alienware και Team Liquid αποτελεί την τέλεια ενοποίηση για τους δύο οργανισμούς, με επίκεντρο τον σχεδιασμό και την τελειοποίηση νέων προτάσεων κορυφαίων συστημάτων gaming και περιφερειακών.

    Η Alienware συνεργάζεται με τη Riot Games και το League of Legends
    Προάγοντας επιπλέον την καινοτομία στον κλάδο των esports αξίας δισεκατομμυρίων, η Alienware ξεκινά μια πολυετή συνεργασία με τη with Riot Games, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του μεγαλύτερου esport παιχνιδιού παγκοσμίως. Η συνεργασία αυτή, η ανάπτυξη της οποίας απαίτησε ένα έτος, σχεδιάστηκε να βοηθήσει τους gamers να γίνουν παίκτες esports και τους επαγγελματίες να διαγωνιστούν σε ένα υψηλότερο επίπεδο.

    Για τους οπαδούς, η Alienware θα εισάγει έναν ειδικό VIP τομέα καθισμάτων στα πλέι – οφ και στους τελικούς των τουρνουά LoL, προσφέροντας σε επιλεγμένους οπαδούς την ευκαιρία να μεταδίδουν ενώ παρακολουθούν.

    Η Alienware θα είναι ο μοναδικός συνεργάτης PC hardware στα πρωταθλήματα League of Legends στη Βόρεια Αμερική (NA LCS), στην Ευρώπη League of Legends European Championship (LEC), καθώς και στα τρία ετήσια παγκόσμια τουρνουά: το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το Mid-Season Invitational και το All-Star Event.

    Επιπλέον, η Alienware θα παρέχει και θα διαχειρίζεται τον μαζικό στόλο των επιτραπέζιων υπολογιστών Alienware Aurora και τις gaming οθόνες AW2518H, οι οποίες χρησιμοποιούνται για διαγωνισμούς υψηλού επιπέδου στη διάρκεια των συνηθισμένων διαλειμμάτων των NA LCS και LEC, καθώς και τον στόλο εκατομμυρίων υπολογιστών που αποστέλλονται σε όλες τις ηπείρους σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στα πιο γνωστά διεθνή τουρνουά esports.

    Προς την διαρκή αναβάθμιση των επιδόσεων και των προτύπων αξιοπιστίας, κάθε σύστημα Alienware του στόλου League of Legends Esports θα έρχεται με την υποστήριξη Dell Diagnostic Support για την δοκιμή της τεχνολογίας που επιτρέπει στους επαγγελματίες LoL Esports να διαγωνιστούν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

    Alienware και Dell Gaming ξεκινούν τη CES με Βραβεία Καινοτομίας

    Αυτή την εβδομάδα η Dell γιορτάζει τις εννέα διακρίσεις των βραβείων καινοτομίας CES 2019 Innovation Honouree Award , οι οποίες εκτείνονται στα χαρτοφυλάκια των προϊόντων Alienware, των σειρών G Series, Precision, XPS και Latitude καθώς και των προϊόντων Gaming και των οθονών της. Τα προϊόντα που απέσπασαν τα βραβεία εκτίθενται στο #DellExperience στο Sugarcane στο ξενοδοχείο The Venetian.

    Διαθεσιμότητα

    • Το Alienware Area-51m με το σχεδιασμό Legend θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά εντός του έτους
    • Το Alienware m15 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές Φεβρουαρίου
    • Το Alienware m15 με την NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series GPU θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές Φεβρουαρίου
    • Το Dell G5 15 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές Φεβρουαρίου
    • Το Dell G7 17 θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις αρχές Φεβρουαρίου

    Η Dell συνεχίζει να προσφέρει την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών της, Premium Support Plus. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Dell SupportAssist, πρόκειται για την πρώτη και μοναδική υπηρεσία για οικιακούς χρήστες με προληπτικό εντοπισμό προβλημάτων καθώς προβλέπει τα προβλήματα πριν ξεκινήσουν, αφαιρεί τους ιούς αυτόματα και βελτιστοποιεί τις επιδόσεις για τους καταναλωτικούς υπολογιστές. Η υπηρεσία Premium Support Plus είναι διαθέσιμη για όλα τα συστήματα Dell XPS, Inspiron και Alienware.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles