15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δεν κάνουμε πλάκα… O Robocop έρχεται στο Mortal Kombat 11!

    Μπορεί να έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Mortal Kombat 11, ωστόσο η NetherRealm Studios εξακολουθεί να εμπλουτίζει με νέο περιεχόμενο το δημοφιλές fighting game. Αυτή τη φορά δεν θα ακολουθήσει όμως τη συνηθισμένη τακτική να προσθέτει νέους χαρακτήρες, αλλά οι developers της δημιούργησαν ένα ολόφρεσκο story expansion που ουσιαστικά συνεχίζει την ιστορία από εκεί που είχε σταματήσει. Στις 26 Μαΐου λοιπόν το Aftermath expansion φέρνει ξανά στο προσκήνιο της ιστορίας του Mortal Kombat τον σατανικό μάγο Shang Tsung, ο οποίος εμφανίζεται από το πουθενά και πείθει τον Raiden και τον Liu Kang να δημιουργήσει μία νέα ροή του χρόνου, ύστερα από την ήττα της Kronika. Φυσικά όποιος ανακατεύεται με το χρόνο τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο καλά…

    Μαζί με τον Shang Tsung παρουσιάζονται στο story του παιχνιδιού τρεις παλαιότεροι ήρωες: ο Θεός του ανέμου Fujin (που έχουμε να τον δούμε από το Mortal Kombat: Armagedoon), η Sheeva που είναι η μικρή τετράχερη ξαδελφούλα του Goro και ο Nightwolf. To κερασάκι στην τούρτα βέβαια δεν είναι άλλο από την προσθήκη του RoboCop, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση που θέλει heroes από άλλα universes να βρίσκουν στο δρόμο τους στο σύμπαν του Mortal Kombat (T800 – Terminatorl, Joker, Spawn κ.ά). Μάλιστα, το voice over του ήρωα πραγματοποιείται από τον ηθοποιό Peter Weller, ο οποίος υποδύθηκε τον γνωστό ρομποτικό αστυνομικό στον κινηματογράφο.

    Και φυσικά το Aftermath expansion θα προσθέτει ακόμη περισσότερα, καθώς προστίθενται νέα επίπεδα (updated εκδόσεις των Dead Pool και Soul Chamber stages), αλλά και η τελική κίνηση: Friendship, η οποία προσφέρει μια χαρούμενη, χιουμοριστική και ειρηνική διάσταση στον γεμάτο splatter κόσμο του Mortal. Δείτε και το trailer που ακολουθεί μέχρι το τέλος για να θαυμάσετε τον Scorpion να αγκαλιάζει στοργικά έναν τεράστιο… αρκούδο!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles