21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δεν θα γίνει τελικά recast στον ρόλο της Batwoman! Η λύση της παραγωγής μετά την αποχώρηση της Ruby Rose

    Τέλος, για τον ρόλο της Ruby Rose ως Batwoman (διαβάστε περισσότερα εδώ), τέλος όμως και για τον χαρακτήρα της Kate Kane, όπως αποφάσισαν οι ιθύνοντες της σειράς. Αν και από το τέλος της 1ης σεζόν δεν φάνηκε ότι η Kate Kane θα βγάλει την στολή της Batwoman, σύμφωνα με το Hollywood Reporter (που συνήθως πέφτει μέσα στις αποκαλύψεις του), ένας νέος χαρακτήρας θα αναλάβει τον ρόλο της Batwoman στο μέλλον της σειράς.

    batwoman

    Η εταιρία παραγωγής της σειράς, Berlanti Productions, ανακοίνωσε λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Ruby Rose ότι ψάχνει μία «νέα ηθοποιό, μέλος της LGBT κοινότητας ώστε να αναλάβει τον ρόλο της Batwoman».

    Αναμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσει σεναριακά αυτή η αλλαγή.

    Η αποχώρηση της Ruby Rose – Ο λόγος

    Εάν και η ίδια η Rose δεν έκανε σαφή τον λόγο αποχώρησής της, φήμες λένε πως το μεγάλο της πρόβλημα ήταν οι πολλές ώρες των γυρισμάτων, που την έφερναν σε ρήξη με τους συνάδελφούς της και έφεραν την ψυχική της υγεία στα όριά της. Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για την χρόνια μάχη της με τις ψυχικές ασθένειες και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει στο παρελθόν.

    Εάν και ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην σειρά Batwoman ήταν ο μεγαλύτερος της καριέρας της, το να αποχωρήσει ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, όπως η ίδια δήλωσε.

    batwoman

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles