24.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Δέος! H TCL κλέβει την παράσταση στην CES 2024 με μια MiniLED Quantum Dot TV 115 ιντσών!

    H TCL είναι κορυφαία στην κατασκευή TV displays, για αυτό και το προϊοντικό της line-up στις high-end τηλεοράσεις είναι πολύ δυναμικό! Τηρώντας λοιπόν τη παράδοση, o κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας στο Las Vegas, παρουσιάζοντας στο προϊοντικό portfolio της όλα εκείνα τα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που θα μας απασχολήσουν μέσα στη νέα χρονιά. Μια από τις “giga” τηλεοράσεις που σίγουρα τράβηξαν τη προσοχή των επισκεπτών της CES, δεν ήταν άλλη από την 115QM89, ένα πραγματικό «κτήνος» 115 ιντσών που ξεχωρίζει για το γεγονός ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη MiniLED TV στον κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία Quantum Dot.

    Το νέο αυτό “entry” στις premium high-end τηλεοράσεις δανείζεται πολλά στοιχεία από την σειρά QM8, η οποία περιλαμβάνει μεγέθη τηλεοράσεων που ξεκινούν από τις 65 και φτάνουν μέχρι τις 98 ίντσες. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές βελτιώσεις, όπως ένα ηχητικό σύστημα 6.2.2 πολυκάναλου ήχου, το οποίο προσφέρει στον χρήστη της τηλεόρασης την απόλυτη surround αίσθηση. Επιπλέον, στην «καρδιά» της εν λόγω γιγαντιαίας TV βρίσκεται ένας AIPQ Ultra Processor, ο οποίος επιτρέπει τη μετάδοση υψηλότερης ποιότητας εικόνων, οι οποίες ξεπερνούν κάθε προηγούμενη πρόταση της TCL. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η 115QM89 διαθέτει 20.000 ζώνες dimming, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι διάφορες σκιές που εμφανίζονται στο display να απεικονίζονται με μεγαλύτερη σαφήνεια, επηρεάζοντας το περιεχόμενο που είναι εκ φύσεως πιο σκοτεινό και «μουντό», έτσι ώστε να απεικονίζεται με μεγαλύτερη «ζωντάνια».

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles