21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δες από τώρα πως είναι το επόμενο HTC κινητό. Σε βίντεο…

    Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στο Ville της HTC, αλλά εδώ μιλάνε οι εικόνες. Το βίντεο που διεύρευσε πριν από λίγες ημέρες στο YouTube έχει ήδη 79.000 views και αναφέρεται στο ένα από τα δυο κορυφαία HTC που θα παρουσιάστουν στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

    Η πλάκα είναι ότι αν πας στο 1:47 θα δεις το IMEI, τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομα της συσκευής. Το τελευταίο από ότι καταλαβαίνεις είναι το λιγότερο. Το πλέον σημαντικό είναι ότι κάποιος έχει χάσει ήδη τη δουλειά του. Κάλεσε τον στο νούμερο που βλέπεις και θα στο επιβεβαιώσει και ο ίδιος…

    Λίγο μετά και πιο συγκεκριμένα στο 1:58, θα δεις και τα τεχνικά του τηλέφωνου. Κράτα σημειώσεις: Διπύρηνος επεξεργαστής στα 1,5GHz, 1GB μνήμης και οθόνη 4,3 ιντσών με ανάλυση QHD. Όσο για το φωτογραφικό κομμάτι υπάρχει μια κάμερα στα 8Megapixels στο πίσω μέρος και άλλη μια μπροστά VGA. Η ύπαρξη Wi-Fi και Bluetooth 4.0 είναι τα δεδομένα. Και για να κλείσει ευχάριστα ο χρόνος μπορείς να πας στο 2 και κάτι για να δεις και την έκδοση του Android. Ναι είναι το ICS με την έκδοση 4.0 του HTC Sense.

    Επίσης διακρίνεται το πολύ λεπτό προφίλ της συσκευής, η κατασκευή unibody και το μέταλλο που την καλύπτει στο μεγαλύτερο της κομμάτι. Σε ευχαριστούμε HTC. Και τον Βαγγέλη για το tip χάρη στον οποίο οφείλω αυτό το κομμάτι.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles