21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δες πώς μπορείς να δημιουργήσεις νέες σημειώσεις από την οθόνη κλειδώματος στο iOS 11

    Η εφαρμογή των σημειώσεων στο iOS 11 έλαβε πολλές νέες προσθήκες, όπως για παράδειγμα έναν native σαρωτή εγγράφων, custom tables, καλύτερες επιλογές μορφοποίησης κειμένου και πολλά ακόμη. Η Apple έχει προσθέσει ακόμη και τη δυνατότητα να δημιουργήσεις νέες σημειώσεις από την οθόνη κλειδώματος στο iOS 11. Υπάρχουν στιγμές που θα θελήσεις εύκολα και γρήγορα να κρατήσεις μια σημείωση. Προηγουμένως, έπρεπε να ξεκλειδώσεις την συσκευή σου κάθε φορά που θα ήθελες να εισέλθεις στην εφαρμογή των σημειώσεων.

    ios 11

    Ευτυχώς, το iOS 11 κάνει πλέον πολύ εύκολη την διαδικασία δημιουργίας νέων σημειώσεων, απευθείας από την lock screen. Από τη στιγμή που το Κέντρο Ελέγχου του iOS 11 είναι παραμετροποιήσιμο, μπορείς εύκολα να προσθέσεις τη συντόμευση των σημειώσεων, ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτήν από την οθόνη κλειδώματος. Σε αυτό τον οδηγό θα δούμε αυτό ακριβώς, πως μπορείς δηλαδή να εισέλθεις και να δημιουργήσεις σημειώσεις απευθείας από την οθόνη κλειδώματος στο iOS 11.

    1. Πώς να προσθέσεις την συντόμευση των σημειώσεων στο Κέντρο Ελέγχου.

    α. Άνοιξε το Control Center και επέλεξε το Customize Controls.
    β. Στην ενότητα More Controls, αναζήτησε την εφαρμογή των σημειώσεων και πάτησε στο +. Αυτό θα προσθέσει την συντόμευση της εφαρμογής Notes στο Control Center.

    notes

    2. Πώς να επιτρέψεις την πρόσβαση στις σημειώσεις από τη Lock Screen.

    α. Άνοιξε το μενού ρυθμίσεων στο iPhone σου και πήγαινε στην ενότητα Notes.
    β. Κάνε scroll στο τέλος και πίεσε στο Access Notes from Lock Screen.

    notes 2

    γ. Τώρα μπορείς να επιλέξεις πως θα ήθελες να έχεις πρόσβαση στις σημειώσεις μέσω της Lock Screen.

    Always Create a New Note: Αν επιλέξεις αυτό, τότε μπορείς γρήγορα να δημιουργήσεις νέες σημειώσεις από την οθόνη κλειδώματος. Κάθε φορά που θα κρατήσεις μια σημείωση από την οθόνη κλειδώματος, θα αποθηκευτεί σαν νέα στο Notes app.

    Resume Last Note: Όπως προκύπτει εύκολα και από την ονομασία της επιλογής, αυτή θα σου επιτρέψει να συνεχίσεις την τελευταία σημείωση που έχεις δημιουργήσει στην οθόνη κλειδώματος.

    Αν θέλεις να ανοίγεις την εφαρμογή των σημειώσεων από την Lock Screen, τότε επέλεξε εκείνη που λέει Wiewed in Notes App, κάτω από την ενότητα Resume Last Note.

    notes 3

    3. Πώς να δημιουργήσεις σημειώσεις από την Lock Screen στο iOS 11.

    Έχοντας ρυθμίσει όλα αυτά, είσαι έτοιμος να κρατήσεις σημειώσεις από την οθόνη κλειδώματος. Κάνε swipe up από το κάτω μέρος της οθόνης κλειδώματος για να ανοίξεις το κέντρο ελέγχου και στη συνέχεια πίεσε στο εικονίδιο της εφαρμογής των σημειώσεων. Βάσει των ρυθμίσεων που έκανες, μπορείς είτε να δημιουργήσεις μια νέα σημείωση, είτε να συνεχίσεις από την προηγούμενη.

    Καταγραφή

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles