21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Δες πώς ένας hacker εγκαθιστά ένα Credit Card Skimmer σε μόλις 3 δευτερόλεπτα (video)

    Οι Card Skimmers υπάρχουν εδώ και χρόνια, αλλά το παρακάτω βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες είναι ένα τέλειο παράδειγμα της εξέλιξης της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται από τους hackers.

    card_skimmers

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, το βίντεο κυκλοφόρησε από την αστυνομία του Miami Beach και δείχνει το πώς δύο άνδρες που εργάζονται ως ομάδα εγκαθιστούν credit card Skimmer πάνω από ένα τερματικό καρτών στο τοπικό βενζινάδικο σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

    Ναι, πολύ καλά διαβάσατε! Μόλις λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για τους hackers ώστε να μετατρέψουν έναν τυπικό credit and debit card reader σε Skimmer – μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να κλέβει κρυφά τα στοιχεία των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών των θυμάτων.

    Οι δύο άντρες πιάστηκαν στο εν λόγω βίντεο από κάμερα ασφαλείας, αλλά όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, που θα πρέπει κάποιος να το δει και να το ξαναδεί για να εντοπίσει πραγματικά το έγκλημα.

    Η αστυνομία του Miami Beach έχει δημοσιεύσει το βίντεο του hacker και του συνεργάτη του, ο οποίος είχε επιφορτιστεί με το να αποσπά την προσοχή του υπαλλήλου του σταθμού.

    Δείτε το εξαιρετικά ενδιαφέρον video.

    https://www.youtube.com/watch?v=y83ZgzuFBSE

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles