20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δες τη μαγεία της άγριας φύσης: Τα υπέροχα λιοντάρια του Masai Mara σε απίστευτα κοντινά πλάνα

    Το Εθνικό Πάρκο Masai Mara στην Κένυα είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο για τη φιλοξενία κάποιων από τα ωραιότερα πλάσματα της γης. Τα λιοντάρια που βρίσκονται εκεί αποτελούν αγαπημένο “φωτογραφικό όνειρο” πολλών, λίγοι όμως μπορούν να συλλάβουν πλάνα που… κόβουν την ανάσα.

    Οι αδερφοί William και Mattwew Burrard-Lucas πέτυχαν το ακατόρθωτο. Χρησιμοποιώντας μία πρωτοποριακή λύση, την περίφημη “BeetleCam” τους, έχουν καταφέρει να “αιχμαλωτίσουν” κοντινά πλάνα από αυτά τα “υπέροχα πλάσματα”, τα οποία δε θα μπορούσε να συλλάβει ούτε ο πιο ατρόμητος φωτογράφος.

    Η “BeetleCam” είναι ένα σύστημα που δημιούργησαν οι δυο τους, στο οποίο μία “καμουφλαρισμένη” κάμερα (στην τελευταία τους αποστολή είχαν δύο διαφορετικές, μία Canon 550D και μία Canon 1Ds MK III) τοποθετείται σε ένα τηλεκατευθυνόμενο όχημα, προσφέροντας δυνατότητες φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης, ακόμη και live video feed.

    Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, με πλάνα που δεν έχεις ξαναδεί και απόλυτο πρωταγωνιστή το “βασιλιά του ζωϊκού βασιλείου”.

    Δες κάποιες από τις πλέον εντυπωσιακές φωτογραφίες λιονταριών που τραβήχθηκαν με τη βοήθεια της BeetleCam για το Project 2011

    Δες ένα preview trailer για το BeetleCam Project 2011

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles