15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Deviser AE3100 OTDR

    Η σειρά των OTDR’s του οίκου Deviser, AE3100, αποτελούν ένα αυτόνομο σύστημα μέτρησης οπτικών ινών, ιδανικό για την επαλήθευση της κατασκευής, εγκατάστασης και συντήρησης δικτύων πρόσβασης και κορμού, κέντρων δεδομένων και δικτύων FTTx. Αυτή η μονάδα χειρός μπορεί να ρυθμιστεί τόσο με επιλογές μονότροπων όσο και πολύτροπων οπτικών ινών και συνοδεύεται από λογισμικό αυτόματης ανάλυσης οπτικών ινών FiberPath της Deviser, το οποίο επιτρέπει στους τεχνικούς να εντοπίζουν σφάλματα γρήγορα και με ακρίβεια με την απλοποίηση της διαδικασίας διερμηνείας σύνθετων ιχνών OTDR. Λειτουργίες όπως Optical Power Meter, Light Source, VFL και Fiberscope είναι επίσης διαθέσιμες. Διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις με πολλαπλά μήκη κύματος καθώς και σε διαφορετικά dynamic ranges.

    Διαθέτει εξαιρετική απόδοση μικρής απόστασης με νεκρή ζώνη συμβάντων (Event Dead Zone) ≤0.8m και νεκρή ζώνη εξασθένησης (Attenuation Dead Zone) ≤3 ή ≤4m (ανάλογα με το μοντέλο), 256,000 σημεία δειγματοληψίας, ανάλυση δειγματοληψίας από 5cm, οθόνη αφής LCD 7 ιντσών, μπαταρία ιόντων λιθίου 5300mAh και βάρος λιγότερο από 2 κιλά.

    Το προϊόν διαθέτει 3 χρόνια εγγύηση.

    Η εταιρεία Vector Technologies ΕΠΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος / διανομέας του οίκου Deviser και διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα του οίκου τα τελευταία 5 χρόνια, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη, service, ανταλλακτικά καθώς και υπηρεσίες εκπαίδευσης στην λειτουργία του εξοπλισμού.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles