15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    devolo dLAN 1000 duo+. Φέρνει το Internet σε κάθε πρίζα

    H devolo, η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των Powerline παρουσιάζει το νέο dLAN 1000 duo+, το νέο πρωταθλητή που συνδυάζει άριστη τιμή προς απόδοση, στο πεδίο των Powerline: 1000 Mbps απευθείας μέσω ηλεκτρικών καλωδίων και δύο θύρες Ethernet πολυμέσων για smart TVs, computers, laptops, κονσόλες gaming ή εκτυπωτές δικτύου. Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα δεν πάει καμία παροχή ρεύματος χαμένη. Tο νέο devolo dLAN 1000 duo+, φέρνει το Internet σε κάθε πρίζα.    

    1000 duo+_1

    Εκκίνηση με devolo Powerline 1000 Mbps και τεχνολογία range+ 

    Το devolo dLAN 1000 duo+ παρέχει δύο κλειδιά για τέλειο Internet: χρησιμοποιώντας δύο θύρες multimedia Ethernet, συνδέει τις συμβατές συσκευές του δικτύου με το οικιακό δίκτυο και το Web. Τα δεδομένα μεταδίδονται ταυτόχρονα μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης σε ταχύτητες έως και 1000 Mbps –  περισσότερο από όσο χρειάζεται για video streaming  ή γρήγορο gaming. Ο νέος adapter της devolo συνδέει, με οικονομικά αποδοτικό και αξιόπιστο τρόπο, δωμάτια ή γωνιές μέσα στο σπίτι ή στο διαμέρισμα, που μέχρι σήμερα είχαν ασταθές ή και καθόλου Internet. Η τεχνολογία range+ της devolo εξασφαλίζει σημαντικά βελτιωμένο ρυθμό μετάδοσης σε σύγκριση με τους άλλους συμβατικούς προσαρμογείς καθώς και ένα μεγάλο εύρος μετάδοσης, έως και 400 μέτρα μέσω Powerline.

    Ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο θορύβων

    Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα, το dLAN 1000 duo+ το εξοικονομεί πολύτιμο χώρο, αλλά και βελτιώνει επίσης και την ποιότητα του σήματος. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα, οι χρήστες θα πρέπει να συνδυάζουν όλες οι κοντινές ηλεκτρικές συσκευές να είναι συνδεδεμένες σε ένα πολύπριζο και να τροφοδοτούνται με ρεύμα από την ενσωματωμένη πρίζα που παρέχει το devolo 1000 duo+.

    Η ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο, στη συνέχεια φιλτράρει αυτόματα τα σήματα παρεμβολών από το ηλεκτρικό δίκτυο, τα οποία κανονικά εμποδίζουν τη μετάδοση δεδομένων. Για μέγιστη ασφάλεια, το dLAN 1000 duo+ διαθέτει επιπλέον και parental control για παιδική ασφάλεια.

    Powerline από τη devolo: γρήγορο Internet σε κάθε πρίζα

    Τα dLAN Powerline αποτελούν ένα σημαντικό μέρος μίας τεχνολογίας η οποία αναπτύχθηκε από την devolo στη Γερμανία και έχει ως αποτέλεσμα να καθιστά το Internet διαθέσιμο σε οποιαδήποτε ηλεκτρική πρίζα στο σπίτι. Οι πρακτικοί προσαρμογείς χρησιμοποιούν τη γραμμή του ρεύματος όπως ένα μακρύ καλώδιο δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι οι συμβατές με το δίκτυο συσκευές, στο γραφείο, στο σπίτι, αλλά και όλες οι συσκευές multimedia, μπορούν να εύκολα να έχουν γρήγορη σύνδεση δικτύου και μάλιστα χωρίς καμία ταλαιπωρία διάτρησης ή δρομολόγησης των καλωδίων.

    Λειτουργεί ως εξής: συνδέστε τον πρώτο προσαρμογέα σε μια ηλεκτρική πρίζα κοντά στο router και συνδέστε τον με το καλώδιο Ethernet που περιλαμβάνεται στη συσκευασία με το router. Ο δεύτερος προσαρμογέας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ηλεκτρική υποδοχή επιθυμείτε – από το υπόγειο έως τη σοφίτα.

    1000 duo+_2

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Η νέα σειρά των dLAN 1000 είναι διαθέσιμη σε καταστήματα αλλά και online. Το dLAN 1000 duo+, ως Starter Kit έχει συνιστώμενη λιανική τιμή η οποία κυμαίνεται στα 99,90 ευρώ και ως απλός προσαρμογέας στα 54,90 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles