21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    devolo powerlines: Έτοιμα για το δικό σας home office!

    Η πανδημία επαναπροσδιορίζει σημαντικά τις προτεραιότητες των κυπριακών νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Η ψηφιοποίηση της εργασίας, η κατακόρυφη υιοθέτηση της τηλεργασίας, η ανάγκη για περισσότερη ανθρώπινη επικοινωνία που σήμερα καλείται να διεκπεραιώνεται σχεδόν εξ ολοκλήρου μέσω της τεχνολογίας και η επιχειρηματική συνέχεια έρχονται ξαφνικά σε πρώτο πλάνο υπό την σκιά του CIVID 19. Προετοιμαστείτε λοιπόν πλήρως! Ακόμα και αν δεν μπορείτε να βγείτε από το σπίτι, η δουλεία σας πρέπει και πάλι να γίνει. Με τα devolo powerlines, είστε πάντα πλήρως εξοπλισμένοι κατάλληλα για το δικό σας home office.

    Φυσικά, δεν χρειάζεται να χάσετε την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση ή κάποια ταινία. Με τους προσαρμογείς devolo Magic, είστε πάντα ενήμεροι. Κάντε live streaming χωρίς διακοπές στη σύνδεση με τους πιο γρήγορους προσαρμογείς powerline του κόσμου.

    Μπείτε τώρα στον γρήγορο κόσμο της τεχνολογίας powerline επιλέγοντας το κατάλληλο μοντέλο για τις ανάγκες σας, ή επεκτείνετε το ήδη υπάρχον δίκτυο powerline και λύστε τα προβλήματα του αδύναμου WiFi!

    Αγοράστε από ένα κατάστημα της επιλογής σας

    Στην Κύπρο μπορείτε να αγοράσετε τα powerline προϊόντα της devolo από τα καταστήματα Στεφανής, Public και Καυκάς, καθώς και σε πολλά ακόμα ηλεκτρονικά καταστήματα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles