23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    devolo: Στα 40 εκατομμύρια έφτασαν οι προσαρμογείς powerline που διατέθηκαν στην αγορά

    40-000-000-Adapter

    Νέο ορόσημο στην ιστορία της γερμανικής εταιρείας devolo – η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του home networking – αποτελεί η ολοκλήρωσης της αποστολής 40 εκατομμυρίων powerline adapters. Οι καινοτόμοι προσαρμογείς powerline της devolo, έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν το σήμα Internet μέσω της υπάρχουσας καλωδίωσης των κτιρίων, μετατρέποντας οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού η του γραφείου σε σημείο πρόσβασης Internet, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση. Παράλληλα, η  παραγωγή των powerline adapters της devolo, βασίζεται στην τελευταία έκδοση chips υψηλής απόδοσης τα οποία υποστηρίζουν το πρότυπο G.hn το οποίο θεωρείται ως το μέλλον του home networking μέσω των ήδη υπαρχόντων καλωδιώσεων όπως είναι το δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος.

    Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε και το γεγονός ότι ένα από τα μεγαλύτερα γερμανικά περιοδικά πληροφορικής χαρακτήρισε πρόσφατα, τα προϊόντα της σειράς devolo Magic ως «τους ταχύτερους προσαρμογείς powerline που δοκιμάστηκαν ποτέ».

    Να σημειωθεί ότι η devolo ιδρύθηκε το 2002 στο Άαχεν της Γερμανίας και δραστηριοποιείται, πέραν του home networking, στον τομέα του smart home και των έξυπνων δικτύων. Για τους χρήστες που θέλουν να μετατρέψουν το σπίτι τους σε “έξυπνο σπίτι”, η devolo προσφέρει μια γκάμα προϊόντων των οποίων τα χαρακτηριστικά είναι συμβατά μεταξύ τους και μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα, καθώς επίσης, να συνδέονται με απλούς κανόνες. Οι χρήστες μπορούν έτσι να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και να αυξήσουν την άνεση και την ασφάλεια. Οι λύσεις smart grid απευθύνονται στους φορείς providers ενέργειας και στους φορείς εκμετάλλευσης σημείων μέτρησης. H devolo τους προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ευφυών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και προϊόντα μετάδοσης δεδομένων και encryption.

    «Στο υπόγειο, στην κουζίνα ή στο παιδικό δωμάτιο, οι άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιούν ισχυρές συνδέσεις WiFi και υψηλής ταχύτητας Internet, παντού», λέει ο Heiko Harbers, Διευθύνων Σύμβουλος της devolo AG. «Με τις λύσεις μας για το “Internet από την πρίζα” επωφελούμαστε από αυτή τη συνεχιζόμενη τάση προς ένα ολοκληρωμένο home networking».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles