20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Diablo 4: Αποκαταστάθηκαν οι servers μετά τη DDoS επίθεση

    Το Diablo 4 έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παικτών από τις αρχές Ιουνίου που κυκλοφόρησε, καθώς πρόκειται για ένα game που απαιτεί πολύ χρόνο, αν θέλει κάποιος να τερματίσει το main story και να αναβαθμίσει το gear του χαρακτήρα του. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως, όσοι ήθελαν να ασχοληθούν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς οι servers της Blizzard δέχτηκαν επίθεση DDoS.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πολλοί ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσουν το πολυπόθητο log in και να απολαύσουν το παιχνίδι τους τις πολύτιμες ώρες του Σαββατοκύριακου, εξαιτίας του πάντα online μοντέλου που έχει επιβάλει η εταιρεία, ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να παίξουν μόνοι τους. Πολλοί σύγχρονοι τίτλοι, βέβαια, ενσωματώνουν την απαίτηση “always online”, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να έχουν πάντα σύνδεση στο διαδίκτυο.

    Παράλληλα, οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι όταν οι servers είναι εκτός λειτουργίας. Αυτό δεν εγείρει μόνο ανησυχίες για το τι θα συμβεί αν πέσουν οι servers οριστικά, αλλά και τι θα συμβεί σε περιπτώσεις όπως οι πρόσφατες επιθέσεις DDoS που επηρεάζουν την Blizzard. Πλέον, η εταιρεία έχει αποκαταστήσει το πρόβλημα με τους servers της και το προειδοποιητικό μήνυμα έχει έξαφανιστεί από το Battle.Net.

    Διαβάστε επίσης:

    Street Fighter 6 Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles