17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Diablo 4: Έρχεται το 2023 σε Xbox, Playstation και PC

    Κάποια στιγμή, μέσα στο 2023, θα κυκλοφορήσει το Diablo 4, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Blizzard Entertainment χτες, κατά τη διάρκεια του Xbox and Bethesda Games Showcase. Το νέο trailer για το δημοφιλές action-RPG αποκάλυψε και το Necromancer, το πέμπτο και τελευταίο class, που έρχεται να προστεθεί.

    Το Diablo 4 θα καταφθάσει παράλληλα στις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X, PC αλλά και στις προηγούμενες (Xbox One και PlayStation 4). Η ανακοίνωση ήρθε λίγες λωρες μετά το “άνοιγμα” από τη Blizzard για προεγγραφή της beta έκδοσης του παιχνιδιού στο επίσημο website.

    Εκτός από το Necromancer, στο video παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το gameplay, συμπεριλαμβανομένων και των co-op events που μπορούν να λάβουν χώρα στον ανοιχτό κόσμο. Οι παίκτες θα μπορούν να αλληλοεπιδράσουν με άλλους παίκτες που δε βρίσκονται στο ίδιο party, ενώ στο δεύτερο video που αποτελεί το Developer Gameplay Showcase μπορούμε να πάρουμε μια εκπληκτική πρώτη γεύση για αυτά που μας περιμένουν σε επίπεδο gameplay. Τέλος, αξίζεςι να σημειωθεί ότι το Diablo 4 επιτρέπει επίσης cross-play και cross-progression across.

    Δείτε στη συνέχεια τα δύο επικά trailer:

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ε3: Επιστρέφει με digital και δια ζώσης event το 2023

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles