14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Diablo 4: Νέο live-action trailer από τη βραβευμένη με Όσκαρ Chloé Zhao

    Μόλις λίγες μέρες μας χωρίζουν από το λανσάρισμα του Diablo 4 και, όπως ήταν αναμενόμενο, η Activision Blizzard έχει ξεκινήσει μια δυναμική διαφημιστική εκστρατεία, προκειμένου να… τρελάνει του fans. Το τελευταίο διάστημα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε αρκετά trailers, όμως πριν από μερικές ώρες, στον “αέρα” βγήκε ένα big-budget live-action video, το οποίο μάλιστα φέρει την υπογραφή της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτριας Chloé Zhao και του Kiku Ohe.

    Το trailer φέρει μερικά τραγικά στοιχεία, καθώς ξεκινά με έναν άνδρα που στέκεται σε ένα χιονισμένο χωράφι θρηνώντας το νεκρό άλογό του, λίγο πριν στραφεί στην κάμερα και απευθύνει έκκληση για βοήθεια. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα παιδί σε ένα καμένο χωριό και μερικές άλλες φτωχές, άτυχες ψυχές. Εν τω μεταξύ, όλη αυτή η τραγωδία διακόπτεται με σκηνές ηρώων (ένας από κάθε class του Diablo 4) που αντιμετωπίζουν ορδές δαιμόνων. Τo video τελειώνει με την εμφάνιση της Lilith, που φυσικά κατέχει εξέχουσα θέση στο παιχνίδι.

    Το Diablo 4 α κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Windows στις 6 Ιουνίου.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται τον Οκτώβριο το Alan Wake II (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles