24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Diablo IV: Aνακοινώθηκε και μας έπιασε τρέλα!!!

    To περιμέναμε πως και πως και η Blizzard στο πλαίσιο του δικού της εορταστικού gaming event, BlizzCon, δεν μας απογοήτευσε σε καμία περίπτωση. Και μπορεί αρκετοί gamers να γκρίνιαξαν για την απόφαση της γνωστής εταιρείας να δημιουργήσει ένα Diablo για τα smartphones, ωστόσο φέτος ήταν η στιγμή για το… real thing, καθώς με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε το Diablo IV, σκορπώντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των hardcore fans των games της. 

    Diablo IV (3)

    Το Diablo IV διαδραματίζεται αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του τρίτου μέρους και το πρώτο cinematic (9λεπτής διάρκειας παρακαλώ πολύ) δεν θα μπορούσε παρά να μας αφήσει με το στόμα ανοικτό, συνεχίζοντας την εκπληκτική παράδοση των «Made by Blizzard» cinematics. Στo εν λόγω video βλέπουμε την έλευση της Lilith, της «μητέρας των Nephalem», η οποία ουσιαστικά δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά την θηλυκή «εκδοχή» του διαβόλου. Η έλευση της δεν μπορεί παρά να φέρνει το χάος, την απόγνωση και την ολική καταστροφή για μία ακόμη φορά και φυσικά είναι στο χέρι σας να την  σταματήσετε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε για το παιχνίδι, το 4o Diablo θα επιχειρήσει να μεταδώσει στους gamers το ξεχωριστό feeling του Diablo II, αποτελώντας όμως μια πιο άρτια, αλλά και σκοτεινή και αιματηρή εκδοχή του (η Blizzard φιλοδοξεί να δημιουργήσει το πιο «dark» και τρομακτικό Diablo ever). Όπως έγινε γνωστό, θα προσφέρει solo και co-op campaign, ενώ θα περιλαμβάνει και PvP combat zones. Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά και στο gameplay, όπου είδαμε εν δράσει τις mage, druid και barbarian classes.

    Diablo_IV_Gameplay_Trailer_Gaming_Instincts_TN_TV_Article_Website_Youtube_Thumbnail

     

    H Blizzard δεν θέλησε να αναφέρει το παραμικρό για το release date του παιχνιδιού, αλλά εάν κρίνουμε από την προϊστορία της, μην το περιμένετε πριν το 2021 (και 2022 μην σας πουμε… Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε όμως τίποτα άλλο παραπάνω, ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσουν τα δύο videos που ακολουθούν…

     

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles