18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαδραστικά εργαλεία αποτίμησης των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που προσφέρουν οι εταιρείες στους κύπριους καταναλωτές

    Εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα διαδραστικά εργαλεία αποτίμησης των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών  που λαμβάνουν οι καταναλωτές από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους,- cyNettest και cyCompare-, εγκαινιάζει το Γραφείο του Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ). Αναλυτικότερα, το διαδραστικό εργαλείο cyNettest που ανέπτυξε και διαθέτει δωρεάν το Γραφείο του Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, παρέχει στους καταναλωτές τη δυνατότητα διεξαγωγής μετρήσεων με σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας ευρυζωνικών συνδέσεων σε δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας έτσι ώστε να  είναι σε θέση να αξιολογούν την υπηρεσία που λαμβάνουν και παράλληλα να έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν θετικά την υπηρεσία που τους  προσφέρεται.

    Αντίστοιχα, το διαδραστικό εργαλείο cyCompare παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να συγκρίνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών τα οποία προσφέρονται στην αγορά (σταθερή/κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνική πρόσβαση καθώς και πακέτα υπηρεσιών). Η διάθεση του cyCompare στοχεύει επίσης στην ενίσχυση της διαφάνειας στη συναλλαγή των παροχέων με τους καταναλωτές, επιτρέποντας τους συνάμα να  εντοπίζουν τις προσφορές που ταιριάζουν στις προσωπικές τους ανάγκες.

    Τα εργαλεία, είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας ΓΕΡΗΕΤ, www.ocecpr.org.cy και απευθείας στους συνδέσμους: https://cynettest.ocecpr.org.cy και http://cycompare.ocecpr.org.cy

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles