20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διαγωνισμός για Αγορά Υπηρεσιών από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας

    epps

    Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας προκηρύσσει ηλεκτρονικό διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την αγορά υπηρεσιών Industrial Liaison Officer (ILO) της Κυπριακής Δημοκρατίας με το CERN, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης βάσει βέλτιστης σχέσης τιμής ποιότητας (CPV: 79400000 και 79410000). Η εκτιμώμενη αξία της Σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 30,000.00 Ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ήτοι 20,000.00 Ευρώ για περίοδο 24 μηνών, πλέον 10,000.00 Ευρώ σε περίπτωση που η σύμβαση ανανεωθεί για περίοδο 12 μηνών.

    Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την χρήση της πλατφόρμας του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement) μέσω της διαδικτυακής πύλης  ww.eprocurement.gov.cy. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών  έχει ορμισθεί η 30η Νοέμβριου 2017 και ώρα: 14:00.

    Τρόπος Υποβολής: Οι προσφορές πρέπει να κατατεθούν κλειστές στο κιβώτιο προσφορών της Αναθέτουσας Αρχής στη διεύθυνση Λεωφόρος Στροβόλου 123, 2042, Λευκωσία, είτε να αποσταλούν στην Αναθέτουσα Αρχή με συστημένη ταχυδρομική επιστολή, η οποία θα πρέπει, με ευθύνη του Προσφέροντα, να παραληφθεί από την Αναθέτουσα Αρχή μέχρι την τελευταία προθεσμία υποβολής προσφορών.

    Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα (δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου) ή κοινοπραξίες φυσικών ή/και νομικών προσώπων, τα οποία είναι εγκατεστημένα νόμιμα στην Κύπρο ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Διεθνή Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων (GPA) ή έχουν υπογράψει και κυρώσει τη συμφωνίες σύνδεσης ή διμερείς συμφωνίες με την ΕΕ ή με την Κυπριακή Δημοκρατία.

    Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (προσφοροδότες) πρέπει να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων – Διαδικτυακή Πύλη www.eprocurement.gov.cy.

    Τα σχετικά αιτήματα παροχής διευκρινίσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής λειτουργίας του Συστήματος, στο χώρο του Διαγωνισμού, το αργότερο μέχρι τις 15/11/2017 και ώρα 15:00 μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.eprocurement.gov.cy, από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς. Αιτήματα παροχής διευκρινήσεων που υποβάλλονται με άλλο τρόπο δεν εξετάζονται.

    Όλα τα έγγραφα του Διαγωνισμού είναι αναρτημένα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles