14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαγωνισμός: Κέρδισε μία βάση στήριξης μοτοσυκλέτας για το iPhone 4, προσφορά από το κατάστημα Netphone

    Είσαι έτοιμος για τις αποδράσεις από την πόλη με τη μηχανή σου; Θέλεις να έχεις το iPhone 4 προσαρμοσμένο πάνω στο δίκυκλό σου με τον πιο σίγουρο και χρηστικό τρόπο; Η βάση στήριξης μοτοσυκλέτας για συσκευές iPhone 4 διαθέτει ειδική βάση που προσαρμόζεται στα περισσότερα μοντέλα με διάμετρο μπάρας τιμονιού 12-30mm.

    Είναι αδιάβροχη, έχει εύκολο σύστημα απασφάλισης, διαθέτει τη δυνατότητα ρύθμισης γωνίας όπως και όπου εσύ επιθυμείς, είναι αντικραδασμική, σου δίνει πλήρη έλεγχο των λειτουργιών της συσκευής σου, ενώ διαθέτει ειδική υποδοχή για τη φόρτιση.

    Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις αυτή τη βάση, που είναι προσφορά του καταστήματος Netphone. Άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post και λάβε μέρος στην κλήρωση για να είσαι εσύ ο τυχερός.

    Ο διαγωνισμός για τη βάση στήριξης iPhone 4 για μοτοσυκλέτα, προσφορά του καταστήματος Netphone διαρκεί έως την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Ιουλίου 2012, στις 15:00 στα γραφεία μας, Μάγερ 15 10438, Αθήνα.

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.gr, nethall.gr,jaba.gr,diagonismoi24.grSave & Win,kerdiseto.blogspot.comwww.tixerakias.comwinthis.grmyfreeshop.gr

    Όροι διαγωνισμού

    Related Articles

    185 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles