25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Διαρρέουν screenshots από redesign του Gmail

    Σύμφωνα με screenshots που έχουν διαρρεύσει και στάλθηκαν σε τεχνολογικά sites τις προηγούμενες ημέρες, η Google ετοιμάζει νέο interface για το Gmail, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μάλιστα, όπως αναφέρουν οι φήμες, την Τετάρτη.

    rumor-redesign-gmail-02

    Το ανανεωμένο Gmail θα περιλαμβάνει μία σειρά από “έξυπνα” tabs, τα οποία θα ταξινομούν αυτόματα τα εισερχόμενα emails σας, σύμφωνα με συγκεκριμένες παραμέτρους. Οι κατηγορίες που βλέπετε στα screenshots είναι οι ακόλουθες: Primary, Social, Promotions, Updates και Forums.

    rumor-redesign-gmail-01

    Όσο για τις Android και iPhone εφαρμογές του Gmail, θα αποκτήσουν κι αυτές ένα νέο menu που θα βοηθά τους χρήστες να βλέπουν emails που βρίσκονται στις ίδιες κατηγορίες, ώστε να υπάρχει μία σύνδεση με την desktop version.

    Στο νέο interface βλέπουμε κάποιες ακόμη μικροαλλαγές, με έμφαση στη σύνδεση του Gmail με το Google+ (π.χ. εμφάνιση εικόνων των χρηστών), σε κάθε περίπτωση τα screenshots που έχουν διαρρεύσει φαίνονται προχειροφτιαγμένα σε κάποιες λεπτομέρειες, οπότε δεν είμαστε σίγουροι για το αν προέρχονται από την ίδια την Google και αφορούν την τελική ανασχεδίαση της εφαρμογής.

    Την Τετάρτη θα μάθουμε περισσότερα…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles