21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή: Αυτά είναι τα specs του Google Pixel Tablet

    Μπορεί το επίσημο λανσάρισμα του Google Pixel Tablet να βρίσκεται μόλις μερικές μέρες μακριά, τα specs όμως διέρρευσαν ήδη στο διαδίκτυο, όπως επισημαίνει το WinFuture. Όλα δείχνουν ότι το 11 ιντσών tablet έρχεται με το Tensor G2 chip της Google, 8GB RAM και έως 256GB αποθηκευτικού χώρου.

    Παράλληλα, η συσκευή έχει εφοδιαστεί με οθόνη LCD, ανάλυσης 2560 x 1600 και 500 nits φωτεινότητας. Επίσης, θα προσφέρει αυτονομία ως 12 ώρες για αναπαραγωγή video και θα υποστηρίζει το USI 2.0 stylus. Δύο κάμερες των 8 megapixel υπάρχουν στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του tablet, 3 μικρόφωνα, 4 ηχεία, φόρτιση με USB-C και υποστήριξη Wi-Fi 6.

    Ενώ η λίστα που διέρρευσε αναφέρει ότι το tablet κοστίζει 79.800 ¥ (περίπου 591 $) για την έκδοση με τα 128 GB αποθηκευτικού χώρου, προηγούμενες φήμες ήθελαν το tablet να ξεκινά από 600 € (περίπου 662 $) στην Ευρώπη. Η Google δεν έχει αποκαλύψει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Pixel Tablet, αλλά η καταχώριση σημειώνει ημερομηνία τις 20 Ιουνίου.

    Το Pixel Tablet αναμένεται να έρθει σε τέσσερα χρώματα εκτός από τους πράσινους, μαύρους και μπεζ – λευκούς συνδυασμούς που έχει ήδη αποκαλύψει η Google. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την επιλογή ανοιχτού ροζ χρώματος.

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung: Παρουσίασε το νέο λογισμικό One UI 5 Watch

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles