18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή: Έρχεται νέο League of Legends με πρωταγωνιστή τον Sylas

    Οι fans του League of Legends μπορούν να περιμένουν ένα νέο spinoff, καθώς, όπως αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα, διέρρευσε ο τίτλος ενός παιχνιδιού της Riot Forge, το οποίο δεν έχει ακόμα επίσημα ανακοινωθεί.

    Η διαρροή έγινε μέσω της επιτροπής αξιολόγησης παιχνιδιών της Νότιας Κορέας και πρόκειται για το παιχνίδι Mageseeker: A League of Legends Story, ένα action game για PC και κονσόλες με πρωταγωνιστή τον Sylas, έναν από τους πιο αντισυμβατικούς χαρακτήρες του franchise. Αναμένεται πλέον να δούμε το αν η εταιρεία θα προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αν και οι περισσότεροι fans θα μπορούσαν να φανταστούν τον Sylas με τις αλυσίδες και τις μαγικές ικανότητές του να αποκτά δικό του παιχνίδι.

    O Sylas the Unshackled, ένας rogue mage που επεκτείνει τη δράση του στην περιοχή Demacia, προστέθηκε ως playable champion στο League of Legends τον Ιανουάριο του 2019 και φέρεται ως πρωταγωνιστής στη νέα περιπέτεια. Πλέον είναι πρόσωπο και των comics της Marvel μαζί με τον mage Lux. Σημειώνεται ότι, μέσα στο 2023, αναμένεται και το Convergence: A Leageue of Legends Story.

    Διαβάστε επίσης: Forspoken: Νέο cinematic trailer αποκαλύπτει τον κόσμο της Athia (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles