20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή: Το Surface Mobile της Microsoft θα διαθέτει ενσωματωμένο projector και υποστήριξη Surface Pen

    Το Surface Phone της Microsoft είναι μία από τις συσκευές για τις οποίες υπάρχει έντονη φημολογία εδώ και καιρό. Νεότερες πληροφορίες από την Κίνα σημειώνουν ότι θα ονομαστεί τελικά Surface Mobile, με τον leaker να είναι ο χρήστης του Twitter “h0x0d”, ο οποίος έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστος στο παρελθόν σε πληροφορίες που αφορούν τη Microsoft.

    Surface Mobile mock-up

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Surface Mobile θα διαθέτει υποστήριξη Surface Pen (όπως στη mock-up φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω), θα τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon (ίσως τον 835), ενώ θα έχει και kickstand (όπως τα Surface Pro και Surface PCs) που θα μπορεί να ανοίγει έως και τις 185 μοίρες.

    Χάρη στο νέο “Onto Table” χαρακτηριστικό, που φαίνεται να χρησιμοποιείται με τη βοήθεια του ενσωματωμένου προβολέα της συσκευής μπορεί μάλιστα να εμφανίσει ένα πλήρες desktop μέσω του Continuum. Πρέπει να σημειωθεί όμως ότι η μπαταρία του θα διαρκεί για μία ώρα σε αυτό το mode.

    Surface Mobile

    Στην περιγραφή περιλαμβάνονται και οι όροι “Surface peking” και “Surface Slavonia”, που φαίνεται ότι θα αφορούν πιθανώς κωδικές ονομασίες εκδόσεων.

    Φυσικά όλα αυτά είναι φήμες, οπότε περιμένουμε επίσημες πληροφορίες από τη Microsoft, για να μάθουμε επιτέλους ποια θα είναι η επόμενή της κίνηση στο κομμάτι της κινητής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles