16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δύο νεκροί στην Κίνα σε προσπάθεια διάσωσης… κινητού τηλεφώνου που είχε πέσει σε τουαλέτα

    Μία απίστευτη ιστορία με τραγική κατάληξη μεταδίδει το South China Morning Post, αναφέροντας πως δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους, στην προσπάθειά τους να σώσουν ένα… κινητό τηλέφωνο που είχε πέσει σε μία τουαλέτα.

    Xinxiang
    Η πόλη Xinxiang στην Κίνα όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό

    Το τραγικό συμβάν συνέβη στην πόλη Xinxiang στην Κίνα, όταν το κινητό μίας κοπέλας, μία ολοκαίνουρια συσκευή αξίας περίπου 2.000 γουάν (περίπου 235 ευρώ) όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έπεσε μέσα σε μία υπαίθρια τουαλέτα.

    Αρχικά, προσπάθησε να το διασώσει ο σύζυγος της, ο οποίος πήδηξε μέσα, οι αναθυμιάσεις του βόθρου, ωστόσο, τον κατέβαλαν. Στη συνέχεια, έπεσε μέσα και η μητέρα του, η οποία είχε την ίδια τύχη, καθώς και η ίδια η κοπέλα, ενώ, αργότερα, και κάποιοι γείτονες προσπάθησαν να τους βοηθήσουν, με συνολικά έξι άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο από το συμβάν.

    toilet-china-phone-rescue

    Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες διάσωσης, τόσο ο σύζυγος της κοπέλας όσο και η μητέρα του βρήκαν τραγικό θάνατο, σε ένα περιστατικό που ακούγεται πραγματικά απίστευτο να είναι αληθινό, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται συνέβη.

    Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που κάποιος χάνει τη ζωή του, προσπαθώντας να σώσει μία… συσκευή κινητού τηλεφώνου. Πέρυσι, ένας 22χρονος άνδρας, που είχε πηδήξει στις γραμμές του τρένου στο Bronx για να ανακτήσει το τηλέφωνό του, σκοτώθηκε από διερχόμενο τρένο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles