19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμα από σήμερα στην Κύπρο τα νέα HUAWEI P40: Δώρα με κάθε προπαραγγελία!

    Ξεκινά επίσημα από σήμερα και στην Κύπρο η διάθεση των συσκευών HUAWEI P40 των smartphones! Μόλις 2 εβδομάδες έπειτα από την επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από το Παρίσι και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσω live streaming, τόσο οι premium συσκευές P40 Pro και P40 όσο και τo Lite μοντέλο της σειράς, P40 Lite θα είναι διαθέσιμα και στην κυπριακή αγορά με προπαραγγελία, σε επιλεγμένους συνεργάτες του επίσημου δικτύου.

    Tα πακέτα της προπαραγγελίας είναι ιδιαίτερα ελκυστικά καθώς κάθε συσκευή της σειράς P40 θα συνοδεύεται από δώρα και ενισχυμένες υπηρεσίες Συγκεκριμένα οι προπαραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως και 20 Απριλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα συνοδεύονται από τα παρακάτω δώρα:

    Με κάθε προπαραγγελία P40 και P40 Pro, δώρο ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Huawei, το P30 Lite, δηλαδή μία πραγματικά 2 σε 1 προσφορά! Ενώ με κάθε προπαραγγελία P40 Lite, δώρο άλλο ένα Huawei smartphone, το Y7 2019!

    Η άφιξη της σειράς P40 στην κυπριακή αγορά σηματοδοτεί μια νέα εποχή καθώς οι νέες αυτές συσκευές είναι επίσημα οι πρώτες συσκευές Huawei που θα διατεθούν στην Κύπρο αποκλειστικά  με την πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei, το Huawei AppGallery, ένα ανοιχτό app store που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Το Huawei AppGallery είναι απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί  γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Τέλος, προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες να ανακαλύψουν τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του AppGallery, η Huawei θα προσφέρει υπηρεσία VIP στους κατόχους P40 Series που επιθυμούν να μεταφέρουν εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενα που χρειάζονται από το παλιό τους smartphone στη νέα τους συσκευή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles