20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμα τα 5 πρώτα παιχνίδια του Netflix για Android

    Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζαμε ότι το Netflix σκόπευε να πραγματοποιήσει “είσοδο” στην κατηγορία του gaming με τα πρώτα 5 παιχνίδια για κινητά να είναι πλέον διαθέσιμα. Η πρόθεση που είχε εκφράσει ο κολοσσός ήταν η δημιουργία παιχνιδιών που θα βασίζονταν στις πρωτότυπες ταινίες και σειρές του. Παράλληλα θέλει να φέρει στην gaming αγορά νέα projects.

    2 παιχνίδια εμπνευσμένα από το Stranger Things

    Οι συνδρομητές, που διαθέτουν σε πρώτη φάση κινητά Android (θα ακολουθήσουν τα iOS), μπορούν να κατεβάσουν το παιχνίδι της επιλογής τους, διαλέγοντας ανάμεσα στα εξής:

    • Stranger Things: 1984
    • Stranger Things 3: The Game
    • Card Blast
    • Teeter Up
    • Shooting Hoops

    Η εταιρεία έχει υποσχεθεί ότι προσεχώς θα αυξηθούν οι επιλογές και νέα παιχνίδια θα προστεθούν χωρίς διαφημίσεις και χωρίς αγορές εντός της εφαρμογής, όπως συμβαίνει συνήθως με τα παιχνίδια για κινητά.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Στον αέρα το τελικό trailer του Arcane

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles