17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμες oι βιντεοκλήσεις στο X για χρήστες Android

    Από τη στιγμή που ο Elon Musk εξαγόρασε -και μάλιστα σε εξωφρενική τιμή- το Twitter, γνωρίζαμε ότι απώτερος στόχος του ήταν η δημιουργία μιας υπερ-εφαρμογής, που πρακτικά θα τα κάνει για όλα. Αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει αρκετές αλλαγές στο σημερινό X, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η δυνατότητα φωνητικών και βιντεοκλήσεων.

    Μέχρι σήμερα το χαρακτηριστικό ήταν διαθέσιμο μόνο στο iOs. Πλέον όμως και οι χρήστες Android θα μπορούν να αξιοποιήσουν τη νέα δυνατότητα του X.

    Προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα λειτουργία στα Android, ένας μηχανικός της εταιρείας προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, αναφέροντας:

    “Οι κλήσεις ήχου και βίντεο στο X είναι διαθέσιμες για χρήστες Android από σήμερα! Ενημερώστε την εφαρμογή σας και καλέστε τη μητέρα σας.”

    Η Linda Yaccarino, CEO του X, ανακοίνωσε για πρώτη φορά τις συνομιλίες μέσω βίντεο στην πλατφόρμα τον περασμένο Αύγουστο ως μέρος του σχεδίου της ίδιας και του Elon Musk να δημιουργήσουν μια εφαρμογή για τα πάντα. Φυσικά, τα προνόμια που συνοδεύουν το μεγάλο σχέδιό τους, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης κλήσεων ήχου και βίντεο, είναι κυρίως διαθέσιμα μόνο σε premium συνδρομητές. Ωστόσο, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να λαμβάνει κλήσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Google: Νέες απολύσεις το 2024 στο “βωμό” φιλόδοξων στόχων – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles