23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμο στην Ελλάδα το Threads της Meta

    Μέσα στο καλοκαίρι παρακολουθήσαμε το εντυπωσιακό λανσάρισμα του νέου μέσου κοινωνικής δικτύωσης της Meta στις Η.Π.Α. που δεν είναι άλλο από το Threads. Αυτή η πλατφόρμα έχει ως βασικό της στόχο να αποτελέσει το «αντίπαλο δέος» για το γνωστό Twitter, το οποίο, μόλις πέρασε στα χέρια του δισεκατομμυριούχου Elon Musk, μετονομάστηκε σε X. Γνωρίζαμε ότι το Threads θα ερχόταν κάποια στιγμή και στην Ευρώπη, γεγονός που συνέβη το προηγούμενο 24ωρο. Η καθυστέρηση αυτή, βέβαια, δεν ήταν τυχαία, καθώς ο CEO της Meta, ο Mark Zuckerberg, ήθελε να εξετάσει και να προσαρμοστεί στους κανόνες που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με τις ψηφιακές αγορές που αυστηροποιούν τις ανταγωνιστικές ρυθμίσεις.

    «Ανοίγουμε το Threads σε περισσότερες χώρες στην Ευρώπη. Καλώς ήλθατε όλοι», αναφέρει ο Zuckerberg μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. Με στόχο την συμμόρφωση στις ευρωπαϊκές ρυθμίσεις, η εταιρεία επιτρέπει στους ευρωπαίους χρήστες να συνδέονται στο Threads χωρίς να έχουν λογαριασμό Instagram, αλλά με περιορισμένες λειτουργίες. Στον υπόλοιπο κόσμο, μόνο οι χρήστες του Instagram -συνολικά 2 δισεκατομμύρια- μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό Threads.

    Όσοι πιστοί, λοιπόν, κάντε μια δοκιμή στο νέο μέσο και η πορεία θα δείξει κατά πόσο το Threads θα κερδίσει τους χρήστες και στη χώρα μας.

    Διαβάστε επίσης:

    Έξυπνα δώρα και στις γιορτές από το flip.gr (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles